Køge Bokseklub imponerede ved årets første stævne i Grøndalscentret. (Arkivfoto: JCJ).

Køge Bokseklub imponerede ved årets første stævne i Grøndalscentret. (Arkivfoto: JCJ).

Køge-boksere fortsætter den gode stime

BOKSNING: Køge Bokseklub deltog i weekenden ved stort stævne i Grøndalscenteret i København og Køge bokserne imponerede stort.
Første Køge bokser i aktion var Joakim Lander, som bokser i Bantamvægt.
Han mødte en bokser fra CIK og den ubesejrede Køge bokser viste igen at han er et kæmpe talent, da han meget overbevisende besejrede sin stærke modstander. Hans modstander havde ellers fordel i vægt og rækkevidde, men Køge bokseren udviste stor taktisk snilde og boksede klogt, så sejren var aldrig i fare.
Næste Køge bokser, var Køges Bokseklubs andet kæmpe talent, nemlig Arman Amini som bokser i fjervægt. Han skulle møde en bokser fra BK Tårnet i Vordingborg. Igen viste den unge Køge bokser at han er fremtidens mand og med sit store slag repertoire udboksede han nærmest sin modstander og sejren på 3-0 til Køge bokseren var fuldt fortjent.
Ved samme stævne fik to Køge boksere også deres debut i en boksering. Hami Kayis, som bokser i Letsværvægt fik sin god modstand i sin diplomkamp og høstede 29 point, hvilket var mere end rigeligt til at få det eftertragtede diplom.
- Sidste Køge bokser i ringen var Bantamvægteren Asmat Asmatullah, som ligeledes skulle få en fornem debut. Køge bokseren fik hele 33 point, hvilket ligger en den meget høje ende af skalaen og der var også store roser til den unge debutant, fortæller John Trøjgaard fra Køge Bokseklub til Lørdags-Avisen.
En rigtig god weekend for Køge Bokseklub, der nu intensiverer træningen med henblik på de Sjællandske Mesterskaber, som bokses sidst i februar. Her forventer klubben at stille med fem boksere, som alle må tilskrives at have gode vinder chancer.
pm

Publiceret 20 January 2014 17:15