Kvinder, der lige har født, kan deltage i en ny mødregruppe med spædbarnsterapeut Lene Rasmussen og fysioterapeut Ulla Jensen.

Kvinder, der lige har født, kan deltage i en ny mødregruppe med spædbarnsterapeut Lene Rasmussen og fysioterapeut Ulla Jensen.

Når to bliver til tre

Kom til informationsmøde om et kursusforløb for nybagte mødre

Det er en omvæltning og en udfordring at blive forælder. Spædbarnsterapeut Lene Rasmussen og fysioterapeut Ulla Jensen starter et kursusforløb for dig, der lige har født. Der er informationsmøde den 28. januar, Helhedshuset i Fredericia.
En af udfordringerne ved at blive forælder er, at vi alle har billeder af "den perfekte mor".
"Et eller andet sted ved vi jo alle, at der ikke er nogen der er perfekt. Men vi har en kultur, hvor vi deler det, vi lykkes med - og undlader at tale om det, vi synes er svært. Så vi snyder hinanden og os selv," siger Lene Rasmussen.
Den nye mødregruppe er baseret på både teori og praksis. Emnerne vil omhandle det, som man pludselig skal forholde sig til som nybagt mor. Lene Rasmussen kommer bl.a. ind på relationer, ikke kun til barnet, men også til faren og bedsteforældre. Ulla Jensen vil tage sig af den mere praktiske del med bl.a. babymassage og meditationsteknikker.
Lene Rasmussen og Ulla Jensen er begge mødre og ved at en af de største omvæltninger i livet er at blive forælder.
Kursusforløbet er på 8 x 2 timer med oplæg, dialog og øvelser.


Opstart tirsdag uge 8, 2014, derefter hver anden tirsdag fra kl. 12.30 - 14.30.
Kurset foregår på første sal i Helhedshuset Kongensgade 26, 7000 Fredericia.
Gratis informationsmøde den 28. januar kl. 13.30. Det varer ca. en time.

Publiceret 20 January 2014 06:00