(Arkivfoto).

(Arkivfoto).

Røveriforsøg mod butikspersonale

SOLRØD: Søndag aften kl. 19.38 modtog politiet via alarm 112 melding om et røveri-forsøg mod personale, der netop havde forladt deres forretning på Lindeholmen i Solrød Strand.
En 25-årig mandlig ekspedient havde netop forladt sin arbejdsplads, da han blev overfaldet af to mænd.
Der opstod tumult, og de to mænd tog flugten til fods i formentlig østlig retning fra stedet uden at få et udbytte med sig. Kort efter opdagede ekspedienten, at han blødte fra brystet og kunne konstatere, at han var blevet stukket.
Han blev med hjælp fra tilkaldte bekendte bragt til skadestuen, hvor læger kunne konstatere et ca. 5 cm dybt knivstik i højre side af brystet.
Overfaldsmændene fik ikke noget udbytte med sig, men politiet formoder, at de havde ville frarøve den 25-årige dagens omsætning fra forretningen.
De to overfaldsmænd beskrives som A: mand, 20-25 år, dansk udseende, lys i huden, iført en sort hue og en sort jakke af mærket North Face.
Person B beskrives som mand, ca. 25 år, mere spinkel end A, iført sort tøj og en maske – muligt en sort skimaske.
Politiet ledte efter overfaldsmændene i området samt foretog afhøring af forskellige vidner, men fandt dem ikke.
Lokalpolitiet i Karlslunde hører gerne fra personer, der har bemærket noget i området ved Lindeholmen, eller som måtte have oplysninger til identifikation af overfaldsmændene. Kontakt politiet på tlf. 114.
pm

Publiceret 20 January 2014 12:00