Fra den velbesøgte nytårskoncert i Hårlev. (Privatfoto).

Fra den velbesøgte nytårskoncert i Hårlev. (Privatfoto).

Rotarys nytårskoncert blev en stor succes

HÅRLEV: Rotary Hårlev-Karise's Nytårskoncert 2014 torsdag aften i Elverhøjsalen på Hårlev Kro blev totalt udsolgt – og desværre måtte en del gå forgæves efter billetter.
- 120 glade koncertgæster fik en fantastisk aften – med både noget af det kendte og populære repertoire, der hører nytåret til, musical klassikkere som Memories fra Cats og meget mere. Men fik også noget at ”tage med hjem” som f.eks. Schuberts Lieder eller Præludiet fra Bach's 1. cello suite – skrevet netop for solo-cello, smukt og indfølt leveret af Marie Louise Lin, fortæller Ulf Stephenson fra Rotary Hårlev-Karise.
Allerede ved præsentationen mærkede sopranen Charlotte Withen hvor glade publikum var for gensynet, efter sidste års succesfulde optræden. Charlotte Withen levede fuldt ud op til forventningerne – og brugte sin smukke stemme som et instrument, der fuldendte oplevelsen af den ”håndholdte musik – på en aften hvor der både var premiere på Bonderøvens nye programserie og Tjekkiet fik tæsk på TV2 – Men i Hårlev ved publikum hvad der skal prioriteres.
- Programmet var sammensat af en veloplagt kapelmester; Nikolaj Skaaning – der også udfordrede publikum ved fællessangen H.C.Andersens ”I Danmark er jeg født” – men på Sebastians smukke melodi.  Man skulle tro gæsterne i Elverhøjssalen havde øvet sig hjemmefra – Der var ingen slinger i ”Valsen”, fortæller Ulf Stephenson.
Hårlev Kro havde inden koncerten serviceret de spisende koncertgæster med en lækker menu, hvilket sikkert bidrog til at publikum var så veloplagte og responderede musikerne med lange klapsalver.
Med baggrund i at der var totalt udsolgt, bliver der et flot overskud som, når det endelige regnskab er gjort op, via Rotary's hjælpefond, vil gå ubeskåret til ofrene på Filipinerne.
- Rotary Hårlev-Karise er stolte over at det er muligt at arrangere så flot en koncert i Hårlev – og så endda kunne støtte Rotary's mange velgørende formål. Bestyrelsen vil snarest evaluere på arrangementet og beslutte om de seneste 2 års koncerter nu er blevet en fast tradition, slutter Ulf Stephenson.
pm

Publiceret 20 January 2014 08:45