To nye sejre til Varde Volley

Varde Volley har inden for den forgangne uges tid spillet yderlige to kampe. Forrige tirsdag gik turen til Odense Universitetshal hvor der skulle spilles semifinalekamp i kredspokalturneringen mod divisionskollegerne fra DSIO.
Varde havde flere afbud til kampen p.g.a. ferie og skader, så Anja Vibe Christensen var indkaldt for at holdet overhovedet kunne stille med seks friske spillere. Varde var godt forberedte til kampen og klar fra start.
På en serveserie af Lise Røeder Nielsen kom holdet foran 9-0 og allerede der virkede DSIO-spillerne modløse. Varde fik let spil og afgjorde nogle flotte angreb og sættet kunne til sidst – via en serveserie fra Hanne Madvig – vindes 25-11.
Fra starten af andet sæt kneb det for Vardespillerne at bevare koncentrationen. Holdene fulgtes ad det meste af sættet, der dog blev afsluttet af endnu en flot serveserie, denne gang af Gitte Helsinghoff, så Varde kunne vinde sættet 25-22.
I tredje sæt var der ikke tvivl om udfaldet og selvom den igen kneb lidt med koncentrationen, kunne sættet vindes 25-20. Dagens spiller blev Anja Vibe Christensen der med sin rutine ikke havde problemer med at gå direkte ind på holdet.

Næste kamp

Torsdag gik turen til Øster Starup Vester Nebel (ØSVN) hvor årets første turneringskamp skulle spilles.
I første sæt lykkedes det ØSVN at presse Varde helt i bund og det var først ved 20-20 at Varde fik kontakt til ØSVN og til sidst kunne vinde sættet 25-23. Andet sæt var nærmest en kopi af første og igen var det først til sidst at Varde fik overhalet ØSVN og lidt heldigt kunne vinde 25-23. I tredje sæt kom Varde bedre fra start og førte midt i sættet 16-11. Her gik holdet dog i stå og lukkede ØSVN tilbage i sættet som blev tabt 20-25. Igen i fjerde sæt fik Varde et stort forspring og kom via 17-8 på 23-13. Her gik holdet dog i stå og det var ligesom om at spillerne ikke rigtigt turde afgøre boldene. Med et rutineret lop af Birgit Hansen ved 23-20, blev bolden dog vundet tilbage og Hanne Madvig kunne afslutte sættet med et serve-es og dermed vandt Varde kampen 3-1. Dagens spiller blev Jane Frahm, som spillede en flot kamp. Vardes næste kamp er finalen i kredspokalturneringen som afvikles i Helle Hallerne søndag den 26.01. kl. 14.30. Finalemodstanderne er de rutinerede, tidligere landsholds- og elitespillere fra Fortuna Odense. Det bliver spændende at se om Varde kan være med på det niveau.

Publiceret 20 January 2014 08:00