Forestillingen ‘Verdens lykkeligste folk’ har valgt Esbjerg som stedet, hvor der skal være Danmarkspremiere, og det sker den 21. januar.

Forestillingen ‘Verdens lykkeligste folk’ har valgt Esbjerg som stedet, hvor der skal være Danmarkspremiere, og det sker den 21. januar.

Verdens lykkeligste folk

Forestillingen ‘Verdens lykkeligste folk' har valgt Esbjerg som stedet, hvor der skal være Danmarkspremiere, og det sker den 21. januar.
Verdens lykkeligste folk er en ny komedie af holdet bag den Reumertpris-vindende forestilling, ”Klumpfisken”, som med stor succes tidligere blev opført i Esbjerg. Lærke Sanderhof har skrevet denne nye komedie, som er kraftigt inspireret af, at Danmark er OECD-kåret som verdens lykkeligste land –senest i 2012. Stykket foregår på lokalradiostationen RadioSolskin, hvor man sender glade nyheder til verdens lykkeligste folk. Det har man gjort med succes, så længe nogen kan huske. Faste rutiner og kendte roller præger de fire medarbejderes hverdag på stationen, og man griner af de få forskelligheder, der måtte være.
Men så kommer den værst tænkelige nyhed, der forandrer alt: Den nye innovative borgmester, Karen Margrethe Topdahl, meddeler, at radiostationen skal nedlægges. De fire medarbejdere sætter alt ind for at redde deres arbejdsplads, mens den indre svinehunds uhyggelige gøen langsomt men sikkert tager til i styrke. Deres liv, venskab og samarbejde bliver sat på en alvorlig prøve –for hvad er der tilbage, hvis radiostationen lukker.
Forestillingen kan opleves i Teatersalen, Musikhuset Esbjerg tirsdag den 21. januar klokken 19.30. Billetter kan købes i Musikhuset Esbjergs billetsalg og på www.mhe.dk.
Der er desuden også stadig få billetter at få til forestillingen ‘Færdig med fyrre?' den 16. januar samt DR's Nytårskoncert ‘Nytår med Disney' den 22.-januar.

Publiceret 20 January 2014 09:45