Politiet søger vidner til grov vold, der fandt sted julenat i Vejle.

Politiet søger vidner til grov vold, der fandt sted julenat i Vejle.

Grov vold:

42-årig fik dobbelt kraniebrud

42-årig mand fik dobbelt kraniebrud og er fortsat indlagt efter grov vold julenat

En 42 årig-mand af afghansk herkomst er fortsat indlagt på sygehus efter et overfald julenat den 25. december 2013 cirka klokken 03.45 på Nørrebrogade/Kalkbrænderivej ved jernbanebroen overfor Hifi-klubben i Vejles centrum. Ved overfaldet blev han slået bevidstløs og fik blandt andet dobbelt kraniebrud og måtte lægges i kunstigt koma på grund af blødning i hjernen.
Den 42-årige mand er fra Tyskland og havde været i byen med sin 43-årige fætter fra Vejle, der ligeledes er fra Afghanistan. De var på vej hjem fra byen ad Nørrebrogade mod nord og mødte ved Nørre Torv to yngre danske mænd og en dansk kvinde. Der opstod en mindre, hvorefter parterne gik hver til sit. Kort tid efter mødte parterne hinanden igen ved jernbanebroen på Nørrebrogade. De fire mænd kom i slagsmål, mens den danske kvinde stod ved siden af og kom med tilråb. Fra en sidegade stødte et ukendt antal personer til stedet og deltog i slagsmålet rettet mod de to mænd med udenlandsk baggrund.

Bilist standsede

Politiet vil gerne i kontakt med føreren af en bil, der under overfaldet standsede ved jernbanebroen. En mand steg ud og sagde noget i retning af: ”Det er fint nu. I har tæsket dem, så I smutter."
Politiet vil også gerne høre fra eventuelle vidner til volden, eller personer som ved, hvem gerningsmændene er. De beskrives som:
A: Mand, dansk, 20-23 år, cirka 180 centimeter høj og almindelig af bygning med kort blond hår. Han havde tre pizzabakker i hænderne.
B: Mand, dansk, 18-21 år, cirka 180 centimeter høj og almindelig af bygning, iført sort jakke med hætte.
C: Kvinde, dansk, 18-21 år, cirka 180 centimeter høj og almindelig af bygning med langt mørkt hår, iført kort sort jakke.
"Vi har brug for borgernes hjælp til at komme til bunds i denne alvorlige voldssag, fordi vores efterforskning indtil nu ikke har kunnet identificere de, der synes at være gerningsmænd til vold,” oplyser vicepolitikommissær Mikkel Ross fra lokalpolitiet i Vejle, der har ansvaret for opklaringen.
Vicepolitikommissæren fortæller, at der var en masse blod på begge ofrenes tøj. Tøjet er blevet sendt til undersøgelse i håb om, at der findes DNA fra en eller flere gerningsmænd.
Politiet kan kontaktes på telefon 114.

null

Publiceret 20 January 2014 10:00