Få tjek på kæledyrets sundhedsmæssige tilstand hos Maxi Zoo i Køge.

Få tjek på kæledyrets sundhedsmæssige tilstand hos Maxi Zoo i Køge.

Gode råd om dit kæledyrs sundhed

KÆLEDYR: Lever dit kæledyr sundt? Eller har det lidt ekstra kilo på sidebenene? De kommende uger står i sundhedens tegn i Maxi Zoo i Den Hvide By i Køge, hvor du kan få gode råd om dit kæledyrs sundhed samt tilmelde din hund det populære vægtvogterprogram.
Januar måned står for de flestes vedkommende i sundhedens tegn med masser af motion og sund kost for at komme julens overflødige kilo til livs. Men vidste du, at mange danske kæledyr også lider af overvægt og usund livsstil?
For at mindske dette stigende problem sætter Maxi Zoo fokus på sundhed i ugerne 4, 5 og 6, hvor du kan få masser af gode råd og vejledning til en sundere livsstil for dit kæledyr gennem sjove events, gratis smagsprøver på Select Gold Dental Sticks samt og et væld af gode tilbud på aktivitetslegetøj og sunde snacks.
Som en del af de sunde uger kan du tilmelde din hund Maxi Zoo's populære vægtvogterprogram - ganske gratis. Her vil din hunds vægt blive noteret i et vægkartotek og fulgt løbende, mens du bliver vejledt omkring det rigtige foder samt fodermængde til netop din firbenede ven. Skriver du dig op i vægtvogterprogrammet, deltager du desuden i konkurrencen om et års forbrug af foder.
Det hele foregår i Maxi Zoo's butikker landet over i ugerne 4, 5 og 6. Læs mere og se aktiviteterne i din lokale Maxi Zoo på www.maxizoo.dk.
pm

Publiceret 23 January 2014 14:00