(Arkivfoto).

(Arkivfoto).

Kødgrossist-virksomhed står i flammer

BRAND: Politiet blev natten til i dag, torsdag kl. 03.02 kaldt til en kødgrossist-virksomhed på Korskildeeng i Greve, idet brandvæsnet kl. 02.45 var sendt til stedet på grund af melding om ildebrand i en maskine på stedet.
Politiet kunne konstatere kraftig sort røg fra virksomheden, hvor branden havde bredt sig fra en stor ”emhætte” til selve fabriksbygningen.
Politiet undersøgte på grund af røgudviklingen et nærliggende villaområde, om der forelå konkret fare for beboerne i området.
Beboerne blev vejledt om at lukke for evt. ventilation, idet røgen i området ikke blev skønnet livsfarlig. Politiet afspærrede dele af Greve Main for trafik på grund af branden.
Brandvæsnet har arbejdet med slukning af branden frem til kl. ca. 09.30, hvorefter efterslukning vil ske. Politiet tilkaldte Fødevarestyrelsen til at vurdere eventuelle skader på kødprodukter i den nedbrændte virksomhed.
Når brandvæsnet er helt færdig med arbejdet på stedet, skal politiet undersøge brandstedet nærmere i et forsøg på at finde årsagen til brandens opståen.
Ingen personer er kommet til skade som følge af branden, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Publiceret 23 January 2014 10:30