Thomas Helmig.

Thomas Helmig.

Nord-Als byder på store musikoplevelser

Festivalbilletter stiger i pris den 1. februar

Vel inde i det nye år fortsætter Nord-Als Musikfestival med i stor stil at lange billetter over disken til flokke af forventningsfulde festivalgæster.
Men har man endnu ikke sikret sig billet til årets musikbegivenhed på Nord-Als, bør man ikke tøve ret meget længere. Den 31. januar er sidste chance for at få fingrene i en festivalbillet til nedsat pris. Fra 1. februar sættes priserne på festivalbilletterne nemlig op.
Men der er også al mulig god grund til i god tid at sikre sig årets festivalbilletter. Det er nemlig et superstærkt program, som Nord-Als Musikfestival kan præsentere i år med mængder af store danske navne – tilsat et enkelt fra Tyskland:
Rasmus Seebach, Lis Sørensen, Thomas Helmig, Allan Olsen, Shaka Loveless, Italobrothers, Ulige Numre, L.I.G.A., Michael Hardinger Band, Alexander Brown og Electric Guitars.
Festivalen har annonceret, at der bliver offentliggjort yderligere tre store kunstnere i løbet af foråret.
Hele programmet kan ses på www.musikfestival.dk. Man kan også følge festivalen på facebook.com/nordalsmusikfestival. Billetten kan købes på billetnet.dk og ved Sydbank i Nordborg.

Rasmus Seebach er et hovednavnene til årets Nord-Als Musikfestival.

Rasmus Seebach er et hovednavnene til årets Nord-Als Musikfestival.

Publiceret 23 January 2014 11:20