Fra sidste års nytårskoncert i Solrød Strandkirke.

Fra sidste års nytårskoncert i Solrød Strandkirke.

Nytårskoncert med Solrød Harmoniorkester

Mandag den 27. januar kl. 19.30.

KONCERT: Solrød Harmoniorkester afholder nytårskoncert i Solrød Strandkirke mandag den 27. januar kl. 19.30. Ganske som de foregående år vil Solrød Harmoniorkester præsentere et blandet repertoire af lettere klassisk musik, populærmusik samt andre eksempler fra orkestrets repertoire.
Også i år har Orkestret har været heldig at overtale en dygtig musiker til at være solist ved koncerten. Solisten er den talentfulde unge klarinettist Charlotte Hentze fra Køge. Charlotte Hentze, der kun er 24 år, er uddannet på Køge Musikskole, hvor hun har gennemført den musikalske grunduddannelse (MGK).
- Vi forventer en meget spændende aften og orkesteret bliver igen i år dirigeret af den veloplagte dirigent Svend Kragelund, udtaler orkestrets formand Jan Knudsen.
Orkestrets medlemmer glæder sig i det hele taget til atter at spille for et veloplagt publikum i Solrød Strandkirke, der foruden at være smuk også har en meget fin akustik.
Der er stadig plads til flere musikere i orkestret, så hvis man spiller blæserinstrument eller slagtøj, er der her en fin mulighed for at høre lidt af vores formåen.
- Vi spiller mandage fra kl. 19.15 til kl 22.00 på Jersie Skole, Åsvej 5 i Jersie. Eventuelt interesserede kan kontakte formand Jan Knudsen på tlf. 2171 0086.
Alle er velkomne til en festlig nytårskoncert mandag den 27. januar kl. 19.30 i Solrød Strandkirke, hvortil der er gratis adgang.
pm

Publiceret 23 January 2014 06:30