Top Seven.

Top Seven.

Poppe og Top Seven til forårsfest i Bjæverskov

BJÆVERSKOV: Tiden flyver af sted, også i IF Frem Bjæverskov, hvor man i skrivende stund er i fuld gang med forberedelserne til den 35. forårsfest i Skovbohallen.
Lørdag den 29. marts kl. 18.00 bydes der indenfor i den forårspyntede hal, hvor gæsterne igen i år er sikret topkvalitet med hensyn til underholdningen.
Top Seven - det utrolige populære festorkester fra det sønderjyske - står på scenen fra start til slut, dog giver de plads til en af Danmarks bedste sangere og sangskriver i løbet af aftenen, nemlig Søren Poppe.
Traditionen tro bliver en dejlig treretters menu - i år fremtryllet af ”Kok Med Kul På” - serveret ved bordene af det friske unge serveringspersonale, piger og drenge fra Bjæverskov og omegn.
Billetansvarlige Mitzi Hansen sidder klar til at modtage bestillinger, og det forlyder at man bl.a. kan få attraktive 12-mandsborde. Send en mail til foraarsfest@gmail.com.
Endvidere vil Stiven Fischer, som sammen med Lykke Brinkløv, er ansvarlig for serveringspersonalet, gerne have at de unge mennesker, der ønsker at blive en del af serveringspersonalet, kontakter ham på mail stfi@gentofte.dk. Så vil man blive skrevet op, og få nærmere besked senere.
- Som noget nyt i år har festudvalget besluttet at have overvåget garderobe, da man har oplevet en kedelig tendens til, at de ikke-promille-sikrede tøjstativer vælter - når det går hjemad for de feststemte gæster. Det vil koste en rund 20'er pr. person at hænge overtøjet, hvilket arrangørerne håber folk vil benytte sig af, da det af brandmæssige hensyn ikke er tilladt at tage overtøjet med i hallen, siger Steffen Andersen fra Festudvalget.
pm

Søren Poppe.

Søren Poppe.

Publiceret 23 January 2014 16:00