Esbjerg fB’s målmand, Frederik Rønnow, vender hjem fra Tyrkiet til Esbjerg på grund af problemer med et springerknæ.

Esbjerg fB’s målmand, Frederik Rønnow, vender hjem fra Tyrkiet til Esbjerg på grund af problemer med et springerknæ.

Rønnow forlader landsholdslejr

Esbjerg fB’s målmand, Frederik Rønnow, vender hjem fra U21-landsholdets vintertur til Tyrkiet før tid, idet landsholdets lægestab skønner, at han ikke vil kunne deltage fuldt ud under træningsopholdet på grund af problemer med et springerknæ.
EfB’s cheftræner, Niels Frederiksen, oplyser, at Frederik Rønnows knæproblemer er velkendte, og at der under træningen i efterårssæsonen blev taget hensyn til, hvor meget knæet kunne belastes.
"Vi har haft godt styr på det under den første uges træning efter vinterpausen, men så har knæet åbenbart voldt større problemer i Tyrkiet, end vi havde håbet på. Vi har derfor efter samråd med U21-landsholdets lægestab vurderet, at det vil være bedst at få ham hjem og danne os et overblik over, hvordan det videre behandlingsforløb skal tilrettelægges. Frederik skal doseres meget nøje træningsmæssigt, og jeg forventer, at vi også i forårssæsonen vil være i stand til at tilpasse indsatsen, så han kan spille," siger Niels Frederiksen.
Frederik Rønnow kommer til Danmark torsdag aften og møder i EfB fredag morgen. EfB har fortsat tre spillere med på U21-landsholdets tur: Jonas Knudsen, Ryan Johnson Laursen og Jeppe Andersen.

Publiceret 23 January 2014 14:00