Theis Søndergaard i færd med en del af tv-produktionen hos DanmarkC TV.

Theis Søndergaard i færd med en del af tv-produktionen hos DanmarkC TV.

Vejle får lokal Tv-station

Det Fredericia-baserede DanmarkC TV udvider og vil fremover også dække Vejle. Stationen leverer også web-tv til Lokalavisen Budstikken

Af
Peter Friis Autzen

DanmarkC TV, der gennem halvandet år har produceret lokal-tv i Fredericia, udvider nu sit sende- og dækningsområde til også at omfatte Vejle.
Stationen, der sender på YouSees kabelnet og på internettet, er ifølge egne målinger vokset gevaldigt og har allerede opnået et seertal på 10.000.
“Vi vokser stadig. Så nu er det på tide også at udvide dækningsområdet. Og Vejle fortjener et godt, lokaltproduceret tv, der kan formidle de gode historier, give gode oplevelser og en fornemmelse af nærvær,” siger DanmarkC TV's ejer og ansvarshavende redaktør, Theis Søndergaard.
TV-stationen er økonomisk uafhængig af andre medier og er båret af indtægter fra produktion af profil-film og fra sponsorater.
Selskabet står desuden bag et netværk af infoskærme rundt om i Fredericias midtby, som både formidler reklamer og redaktionelt indhold om og fra sendeområdet.
Stationen roses for en høj teknisk standard og for en høj grad af tilstedeværelse.
I takt med, at dækningsområdet udvides, er der ifølge Theis Søndergaard også planer om at udvide medarbejderstaben hos DanmarkC TV.

Web-tv til Lokalavisen

DanmarkC TV har gennem længere tid leveret web-tv til Lokalavisen Budstikkens netavis i Fredericia og Middelfart.
I takt med, at stationen udvider sit dækningsområde, udvides også samarbejdet med Lokalavisen Budstikken. Fremover vil tv-stationen levere web-tv til avisens Vejle-udgave på internet adressen vejle.lokalavisen.dk.
Mediechef Charlotte Pour fra Lokalavisen Budstikken glæder sig over samarbejdet.
“Avisen og tv-stationen har allerede et godt samarbejde. Vi matcher hinanden rigtig godt og supplerer hinandens produkter super. Jeg er glad for at vi nu udvider samarbejdet - og jeg håber ikke, at det er sidste gang,” siger Charlotte Pour.

Theis Søndergaard fra DanmarkC TV og Charlotte Pour fra Lokalavisen Budstikken.

Theis Søndergaard fra DanmarkC TV og Charlotte Pour fra Lokalavisen Budstikken.

null

Publiceret 23 January 2014 11:30