HÆDER TIL JAN HANSEN! Slagtermesteren i Hvidovre C blev udnævnt til ¿Årets Laugsmester¿ i 2007, og året efter gæstede den daværende fødevareminister Hvidovre C, og overrakte ham den nye Elite-smiley.
S

HÆDER TIL JAN HANSEN! Slagtermesteren i Hvidovre C blev udnævnt til ¿Årets Laugsmester¿ i 2007, og året efter gæstede den daværende fødevareminister Hvidovre C, og overrakte ham den nye Elite-smiley. S

50 år - og stadig klar med nyheder

Indehaveren af Centerslagteren ¿Mad Med Mere¿ i Hvidovre C (Stationscentret), Jan Steen Hansen, rundede de 50 år sidste onsdag den 22. januar.

Jan Hansen, der i 23 år har drevet forretningen i det lokale center sammen med hustruen Mette, er kendt for at præsentere mange nyheder i den velrenommerede forretning. Han har også modtaget flere hædersbevisninger. I 2007 blev han af Københavns Slagterlaug udnævnt til ¿Årets Laugsmester¿, og året efter havde han besøg af daværende fødevareminister Eva Kjer Hansen der overrakte ham den nye Elite-smiley. Og der er stadig initiativ og virkelyst over Jan Hansen. Sidste år i oktober åbnede han således ny stor slagterforretning i Greve Midtby Center sammen med sønnen Martin Hylager Hansen, som også har været tilknyttet forretningen i Hvidovre C. En anden nyskabelse: Sammen er de også leveringsdygtige af friske kød- og pålægsvarer til kunder der måtte have lyst til at bestille via hjemmesiden - på nemlig.com - Ud over sønnen Martin har ægteparret også en datter Camilla, som studerer.


Jan Hansen

Jan Hansen

Publiceret 28 January 2014 08:00