Det krævede sit at komme ind til dimissionen på UC Syd i Esbjerg i fredags.

Det krævede sit at komme ind til dimissionen på UC Syd i Esbjerg i fredags.

Dimissionsdrama på University College Syddanmark

Dimittender og gæster blev kropsvisiteret ved indgangen. Studielederen blev bortført og eksamensbeviserne blev stjålet ved d UC Syddanmarks dimission for et hold nye pædagoger

Studieleder på UC Syddanmarks pædagoguddannelse i Esbjerg, Charline Bossen, var netop gået i gang med sin tale, da 84 nye pædagoger skulle have deres eksamensbeviser, da hun blev kidnappet og spærret inde. Samtidig stak en skurk af med kufferten med de nye pædagogers ”licenser.” Herefter fulgte så, hvad enhver James Bond fan måtte ønske sig: Vild flugt med farefulde klatringer, udspring fra stor højde og kampscener, hvor der blev brugt både næver og skydevåben. Til sidst lykkes det Bond at erobre kufferten og befri studielederen, der kunne fortsætte sin tale.
Traditionen tro havde alle pædagogstuderende på 4. semester brugt ugen op til dimissionen på at tilrettelægge et brag af en dimission for de nye pædagoger. Temaet var James Bond, som gennemsyrede hele arrangementet. Alle måtte igennem Q's værksted, hvor der blev fremstillet alverdens specialeffekter, og et casino – altså de, der slap igennem sikkerhedskontrollen, inden de kunne sætte sig på deres pladser til den officielle del af dimissionen. Både før og efter overrækkelse af ”licenserne” underholdt 4. semesterstuderende med dans, sang og musik, og det hele blev sluttet af til tonerne af ”Skyfall.”
Efter dimissionen var der fest for de nye pædagoger og de trætte men glade arrangerende studerende. Husorkesteret ”Not Big Båt Band” spillede op til dans, og håndboldentusiasterne kunne følge landskampen i den store foredragssal. Et nyt hold nyuddannede pædagoger er på vej ud i verden med licens til at drage omsorg.

Publiceret 28 January 2014 07:15