Michala Petri og Lars Hannibal er verdenskendte og seriøse, men har også en uhøjtidelig tilgang til de ofte komplekse værker.

Michala Petri og Lars Hannibal er verdenskendte og seriøse, men har også en uhøjtidelig tilgang til de ofte komplekse værker.

Intimkoncert med Petri og Hannibal

Hvidovre Musikråd byder på koncert med de to verdenskendte musikere næste søndag

På næste søndag den 9. februar kl. 15.00 blænder Hvidovre Musikråd op for en stor musikalsk oplevelse i Musikskolens aula, Kettegård Alle 2.

Samtaler, samvær og kommunikation er nøgleord i Michala Petris og Lars Hannibals univers. Den stadige dialog - med sig selv, med hinanden og med publikum - er altafgørende for at skabe den oplevelse, uden hvilken musikken blot er nogle noder på et stykke papir. Når man som de to har nået den musikalske modenhed og tekniske overlegenhed, flytter fokus sig uvægerligt. Ud i rummet, ud i salen. Og det i en sådan grad, at kontakten til publikum nærmest er håndgribelig. De fanger atmosfæren og spiller med den, og derfor er en koncert med Michala Petri og Lars Hannibal en oplevelse udover det almindelige. Én af den slags oplevelser, hvor publikum føler, at der er blevet slået nogle strenge an inden i dem selv. Michala Petri har for længst etableret sig som en af verdens absolut førende instrumentalister, og med Lars Hannibals utroligt brede erfaring som med- og modspil formår de to at skabe en enhed, som har vakt opmærksomhed over store dele af verden. Med den største respekt for musikken og koncertformen evner Michala Petri og Lars Hannibal at frembringe den naturlige afslappethed, som er en forudsætning for en helt åben modtagelse og oplevelse af musikken. Duoen fejrede i 2011 deres 20 års jubilæum, og som Duo er det blevet til mere end 1.500 koncerter rundt om i verden. En koncert med Petri/Hannibal DUO er en rejse i den populære klassiske musiks forunderlige verden blandet med oplysende informationer om musikken de spiller, deres instrumenter, og fortællinger fra deres karriere og koncertrejserne rundt om i verden. Petri/Hannibal Duo spiller et bredt program, som er både smukt og virtuost, barokt og humoristisk. Oplev uhøjtideligheden, selvom det er seriøst. Med værker fra både Tyskland, Italien, Argentina, Kina og Danmark. Komponisterne vil være bl.a.: Bach, Vivaldi, Piazzolla, Grieg, Villa-Lobos og Petri. Billetter à kr. 100,- kr. inkl. billetgebyr kan købes på billetlugen.dk og på HvidovreBibliotekerne.

Publiceret 28 January 2014 08:00