I første halvleg blev der taget godt fat på Yduns angribere, der blev presset over en meget bred front. Deres målmaskine blev flot holdt nede på kun ni mål. Det ændrede sig i 2. halvleg.

I første halvleg blev der taget godt fat på Yduns angribere, der blev presset over en meget bred front. Deres målmaskine blev flot holdt nede på kun ni mål. Det ændrede sig i 2. halvleg.

Kom frem til chancerne

HIF¿s håndbolddamer gik ned i 2. halvleg og er nok ude af oprykningsspillet

HÅNDBOLD: Der var rigtig meget på spil, da HIF¿s damer i lørdags havde besøg af oprykningskandidaterne fra Ydun. Kampen endte med en stor, fortjent og forholdsvis sikker sejr til Ydun, der satte tingene på plads i 2. halvleg. Opgøret endte 29-22 efter 9-9 ved pausen.

En meget hektisk indledning, hvor der indenfor de første to minutter faldt seks afslutninger, blev afløst af en mere rolig periode, hvor der var masser af chancer til begge hold, men to gode målmænd sørgede for, at holdenes score blev holdt ned på ni mål hver. Christina Bergowitz storspillede med enorm udstråling, og forsvaret var ligeledes fint. I den anden ende blev der misbrugt for mange oplagte chancer og blandt andet fire straffekast. Det var tydeligt, at Yduns målmand var dygtig i det lave leje, men alligevel blev tre bolde sendt der ned. Godkendt forsvar, men for få mål i den anden ende. 2. halvleg blev indledt perfekt for HIF¿s vedkommende. Hurtigt foran med 12-9 og 13-10, og så trådte Ydun ind på scenen. Fem hurtige mål, og så så de sig ikke tilbage. Utrolig effektive i kontraspillet, og havde generelt flere strenge at spille på. Målmand Christina Bergowitz blev skudt i sænk. Hun var chanceløs og blev ladt i stikken af et forsvar, der gik væk fra det flade 6-0 til et mere offensivt for at ødelægge Yduns spil. Men med mere plads og flere fysiske kræfter var det lige noget, Ydun forstod at udnytte. Med nederlaget skal HIF nok ikke spille med om oprykning i år.ebo

Publiceret 28 January 2014 08:00