Om senest et par måneder flytter Varde Have- og Skovmaskiner ind i de tidligere lokaler hos Gert Friis Automobiler i Varde, som de netop har købt.

Om senest et par måneder flytter Varde Have- og Skovmaskiner ind i de tidligere lokaler hos Gert Friis Automobiler i Varde, som de netop har købt.

Varde Have- og Skovmaskiner flytter ind hos Gert Friis

Tidligere bilforretning er solgt til Varde Have- og Skovmaskiner

Af
Kim Schou

De sidste par år har de to indehavere af Gazellevirksomheden Varde Have- og Skovmaskiner gået og puslet med tanken om at flytte.
”Vi ville gerne have en mere synlig placering. Mange vardensere har været overraskede, når de er kommet ind i forretningen og set, at vi havde sådan en stor forretning. Folk vidste godt at vi solgte plæneklippere, men ellers ikke andet,” fortæller Michael Nygaard, som sammen med Klaus Vibe Sørensen har virksomheden sammen.
Derfor gik jagten på større og mere tidssvarende lokaler i gang.
”Kollegaer som bygger nyt i disse år bygger rent faktisk på den måde, som Gert Friis' lokaler ser ud, så bortset fra at vi skal have lokalerne rengjorte, malet og tilpasset en smule, så er de perfekte til os,” fastslår Michael Nygaard om de 1250 m2 lokaliteter de nu får mod de før 1000 m2.
”Nu får vi også græs foran. Vi er vel den eneste plæneklippevirksomhed der ikke selv har haft græs,” griner Michael Nygaard.
Varde Have- og Skovmaskiner har de seneste år også haft Palmelund Fyrværkeri boende til leje.
”Det er meningen, at de også flytter med, så man til nytår vil kunne købe fyrværkeri i de nye lokaler, slutter Michael Nygaard.
Klaus og Michael får nøglen til lokalerne på torsdag, og påregner at flytte i marts, senest 1. april, så de er klar til forårssæsonen.

Publiceret 28 January 2014 06:00