Ni EfB-spillere har ladet sig forevige i boxershorts. Senere kommer shortsene på auktion sammen med en autograf fra den spiller, der har båret dem.

Ni EfB-spillere har ladet sig forevige i boxershorts. Senere kommer shortsene på auktion sammen med en autograf fra den spiller, der har båret dem.

EfB’ere stiller op i kampen mod cancer

Sidste år var det bryster. I år er letpåklædte EfB-spillere blikfang for frisør Sanne Theilgaards fundraising fest til fordel for Knæk Cancer

Af
Louise Ritter

Støt “the balls” - det gør EfB-drengene!
Det er bare tre måneder siden, at Sanne Theilgaards første, store fundraising fest til fordel for Knæk Cancer fandt sted, og hun sendte 110.000 kroner til den gode sag. Men alligevel melder hun sig nu igen på banen med et nyt, iøjnefaldende blikfang og slogan for dette års fundraising fest. Den er 100 procent dedikeret til mændene - præcis som sidste års var det til kvinderne.
Dengang var fokus på brystkræft, og blikfanget var ni par bare bryster. I år vil Sanne Theilgaard gerne bakke op om budskabet om, at kræft også rammer mænd - og det her, at EfB-spillere kommer ind i billedet. I den gode sags tjeneste har ni af dem nemlig indvilliget i at lade sig fotografere i boxershorts.
“I mange år har snakken primært gået på brystkræft, men kræft rammer jo altså også rigtig mange mænd, så det er en af grundene til, at jeg i år har valgt at sætte fokus på mænd,” siger Sanne Theilgaard, der selv har mistet både en bror og sin far til kræft.

Ingen gentagelse

En anden væsentlig grund til fokusskiftet er paradoksalt nok den kæmpe succés hun oplevede sidste år, hvor checken til Knæk Cancer lød på hele 110.000 kroner.
“Jeg synes ikke, at man skal forsøge at gentage så stor en succés. Der vil altid blive sammenlignet og måske sagt: sådan var det ikke sidste gang,” siger Sanne Theilgaard.
Til daglig er hun selvstændig frisør på Gl. Vardevej, og ligesom sidste år skal den store fest planlægges sideløbende med det saglige arbejde i Salon Oxford. Det ligger allerede nu fast, at datoen bliver den 1. november, og at der skal festes igennem på Esbjerg Conference Hotel - også kendt som den tidligere højskole.
Det er Sanne Theilgaards plan, at mandehørmen skal drive ned ad væggene. Der er poker, god mad, rom-smagning og auktioner på den foreløbige menu. Enhver kvinde vil blive afvist i døren, for det er en ren mandefest!
De letpåklædte EfB'ere agerer ikke bare blikfang for projektet, men også reklamesøjler. Sanne Theilgaard planlægger nemlig at de selvsamme boxershorts, som spillerne bærer, skal auktioneres væk i glas og ramme. Læs meget mere - også om hvordan man får fingre i en af de kun 150 eftertragtede billetter på Facebooksiden “Vi støtter Esbjerg”.

Publiceret 31 January 2014 11:15