Esbjerg Energy oplever en fantastisk opbakning

Fredag klokken 19.00 spilles igen en vigtig kamp i Granly Hockey Arena. Her tager Esbjerg Energy imod Frederikshavn White Hawks, som er et af de to hold esbjergenserne kæmper med, når placeringerne tre til fem i Metal Ligaens grundspil skal fordeles. Tirsdag tabte Esbjerg et vigtigt skridt i Aalborg, som er det tredje hold i duellen omkring ovennævnte placeringer:
"Vi havde 5-6 spillere, som stadig spiller med gitter for ansigtet. Vi havde Lasse Bang, som dårligt har spillet et skift for os i en turneringskamp i år og de stillede op med fuldt hold," fortæller cheftræner Mark Pederson: 
"Men vi kom tilbage i tredje periode og skaffede os mulighed for at komme ind i kampen. Lige før de scorede i det tomme mål til slutresultatet 6-3, havde vi en god chance foran deres mål og kunne have haft 10-12 sekunder til at udligne. Men vi ser fremad og glæder os til kampen på fredag."
"Det er et rigtigt godt hold," understreger Mark Pederson før fredagens frederikshavnerkamp:
"Vi vandt deroppe for første gang i nogle år. At vi tabte sæsonens første kamp deroppe kan vi ikke lægge meget i på dette tidspunkt i sæsonen. De slog os så deroppe sidste gang, med en god indsats, hvor vi sidst havde for mange ”turister” på holdet. Men det bliver helt sikkert en god test for os," siger den 46-årige Esbjerg-træner: 
"Det er et godt ishockey-hold, som vi for første gang i sæsonen møder hjemme, så vi må se hvad der sker."
Samtidigt med forberedelserne til fredagskampen mod Frederikshavn er det lykkedes for Energy-ledelsen at sikre finansieringen af forstærkninger til truppen.
Formand Christian Rølmer Christensen glæder sig over opbakningen, kalder det nogle fantastiske dage og siger: 
"I mandags udsendte vi et brev til vore sponsorer, hvor vi forklarede hvor vi stod efter fyringen af tre spillere fra Energy-truppen. Her redegjorde vi for vore sportslige ambitioner. For at opfylde disse ambitioner, ønsker vi, at der tilknyttes 1-2 spillere udefra," forklarer formanden og fortsætter:
"De 300.000 kr. som vi håbede at få ind er så godt som sikret. Det er helt fantastisk med den opbakning, vi har oplevet," siger Christian Rølmer Christensen og fortsætter: 
"Indsamlingen har været en succes og nu starter det svære arbejde med at finde de rigtige spillere. Der er hård konkurrence i hele Europa og nu må vi så se hvad vi kan finde. Vores primære opgave er at finde spillere, som kan spille fra dag ét," lyder det fra Christian Rølmer Christensen.

Status: Daniel Villadsen – Stadig uvis, hvornår han er klar igen. 
Truppen forventes, at blive som følger:
Målmænd: Nicolaj Henriksen og Ervins Mustukovs.
Backs: Taylor Ellington, Philip Hersby, Jannick Christensen, Anders Krogsgaard, Rasmus Vad Christensen, Evan Stoflet, Andreas Pedersen, Jeppe Holmberg.
Forwards: Kasper Gommesen, Michael Binderup, Sune Hjulmand, Lasse Holgaard, Søren Nielsen, Colin Vock, Lance Monych, Søren Christiansen, Shawn Limpright, Niklas Andersen og Henrik Mærsk Clausen

Publiceret 31 January 2014 13:15