Afdelingsleder Anne Marie Granlund sammen med direktør Hans Torp foran Dan Ren's nye domicil på Brunde Vest i Rødekro. Foto: Svend Mikael Larsen

Afdelingsleder Anne Marie Granlund sammen med direktør Hans Torp foran Dan Ren's nye domicil på Brunde Vest i Rødekro. Foto: Svend Mikael Larsen

Et andet hovedkontor til Dan Ren

Dan Ren Service A/S fra Esbjerg har fundet sig et nyt øst-domicil på Brunde Vest i Rødekro

Af
Af Svend Mikael Larsen

Dan Ren Service A/S har netop holdt åbent hus på rengøringsselskabets nye adresse på Brunde Vest i Rødekro. Her kunne afdelingsleder Anne Marie Granlund vise de mange indbudte gæster rundt i de nye lokaler og byde på lidt god mad og dertil lidt godt i glasset. Selskabet havde tidligere til huse på Industrivej i Aabenraa, men her var pladsen efterhånden blevet for trang.
"Her på Brunde Vest har vi fået bedre og større lokaler, så der er plads til den vækst, vi har planer om her i Aabenraa området. Desuden er det en fordel, at vi nu ligger tæt på motorvejen," siger direktør Hans Torp.
"Vores hovedkontor ligger i Esbjerg, men med den ekspansion vi oplever her i det østlige område, kommer vores nye domicil i Rødekro til at fungere som et andet hovedkontor. Udover Aabenraa og Haderslev er vi også til stede i Sønderborg, ligesom vi for nyligt åbnede kontor i Kolding," fortæller direktør Hans Torp, der ejer Dan Ren Service A/S sammen med adm. direktør John F. Lindquist.
Selskabet blev oprindeligt etableret i 1993 under navnet Dan-Ren Aps. I 2002 fusionerede Dan-Ren Aps med RoBi A/S`s afdeling for erhvervsrengøring og fik herefter det nuværende navn Dan Ren Service A/S.
I december 2012 overtog Dan Ren Service aktiviteterne i firmaet Individuel Pleje & Omsorg med afdelinger i Aabenraa og Haderslev, og hermed gik Dan Ren Service ind i et nyt forretningsområde, nemlig rengøring, pleje og omsorg for ældre.
Selskabet har en blandet kundekreds, som både består af traditionelle rengøringskunder, offentlige institutioner, virksomheder, foreninger, private samt ældre med et plejebehov. Dan Ren Service A/S er godkendt til at yde pleje og praktisk hjælp til ældre i Esbjerg, Aabenraa, Haderslev og Sønderborg kommuner, hvor man yder praktisk hjælp til over 500 ældre. I alt har selskabet i dag 150 medarbejdere, og det tal forventer man vil vokse i den kommende tid.

Publiceret 31 January 2014 08:00