En altopslugende hovedpine er ved at ødelægge Linda P's humør.

En altopslugende hovedpine er ved at ødelægge Linda P's humør.

Linda P og Münchener Freiheit i Musikhuset

Musikhuset Esbjerg byder lørdag på både stand-up komik og tysk pop.
Hvad angår det komiske, er det Linda P's show, der handler om, hvordan en altopslugende hovedpine fylder langt de fleste af hendes vågne timer, og dernæst hvordan hun med vantro harme, harcelerer sig igennem livets ulidelige latterlighed. Blandt andet hvordan det kan give hovedpine at være gidt.
Og dobbelt op på hovedpinen, når det er med en kvinde. Showet kan opleves i Musikhusets Teatersal lørdag den 1. februar Kl. 19.00, men du skal skynde dig, for der er få billetter tilnage. Billetter kan købes på www.mhe.dk.
Sammen aften gæster de tyske pop-ikoner Münchener Freiheit Musikhuset Esbjerg. Bandet har siden stiftelsen i 1980 haft en helt særlig plads på den tyskepopscene, og medlemmerne var uden diskussion frontløberne i bølgen “Neue Deutsche Welle”, der i 80'erne gav et kæmpe comeback til tysksproget popmusik i hjemlandet. Som liveband har der aldrig hersket tvivl om, at Münchener Freiheit er blandt det ypperste. Koncerten kan opleves i Musikhusets Koncertsal lørdag den 1. februar 2014 klokken 20.00. Billetter kan købes på www.mhe.dk.

Publiceret 31 January 2014 16:15