Vil du være en del af festen mod Fiorentina? Så send os din bedste oplevelse og deltag i konkurrencen.

Vil du være en del af festen mod Fiorentina? Så send os din bedste oplevelse og deltag i konkurrencen.

VIND VIP billetter og EfB-merchandise Fiorentina-kampen

Fortæl os din bedste EfB oplevelse og vind VIP-billetter, almindelige billetter eller EfB-merchandise til Fiorentina kampen

Af
Rune Weitling

Den 20. februar spilles én af de absolut største kampe på Blue Water Arena nogensinde, når mægtige ACF Fiorentina kommer på besøg. Over 11.000 personer har sikret sig adgang, og dermed er kampen allerede nu så godt som udsolgt.
Har du ikke fået fingre i én af de eftertragtede billetter skal du dog ikke fortvivle, for din lokale sportsavis kommer dig naturligvis til undsætning. Lokalavisen Esbjerg udbyder således en ganske eksklusiv konkurrence, som løber over de næste uger. Her stiller vi, i samarbejde med EfB og Sportifo Nike Football Store, nogle rigtig flotte præmier på højkant, og én af dem kan blive din.
1. præmien til gigantkampen er to VIP billetter til en værdi af over 2.000 kroner, hvor du skal til spisning i Carlsberg Loungen inden kampen. Her vil der være diverse indlæg, blandt andet ved cheftræner Niels Frederiksen, ligesom der er forfriskniger i pausen.
2. - 4. præmien er 1x2 billetter til kampen på den meget eftertragtede C tribune.
Som 5. præmie er der en eksklusiv EfB Europa League trøje.
Og endelig er der som 6. og 7. præmie det specielle EfB-Fiorentina halstørklæde, der er lavet særligt til denne kamp. Så bliver det vist ikke bedre!

Den bedste oplevelse

For at komme i betragtning til en af præmierne, skal du gøre følgende: Skriv max 40 linjer - og medsend meget gerne et foto også - om din allerbedste EfB oplevelse nogensinde.
Send det ind til os enten via e-mail på red-esb@lokalavisen.dk eller til Lokalavisen Esbjerg, Borgergade 38, 2. Sal, 6700 Esbjerg.

Måske har du været med til at bygge Blue Water Arena? Måske har du været bolddreng? Måske er du den frivillige, der har fået en ven for livet den vej igennem? Måske var du med på den vanvittige pokalekspres tur med DSB i 2008? Måske var du med til at vinde guld i 1962? Måske fandt du dit livs udkårne under 1-0 sejren over Randers i Pokalfinalen i 2013? Eller måske noget helt, helt andet... Din bedste oplevelse kan således være alt, den skal bare omhandle EfB i en eller anden sammenhæng.
Vi skal have dit bidrag senest fredag den 14. Februar, og ved at deltage giver du samtidig Lokalavisen Esbjerg lov til at bruge dit indlæg i avisen og på vores hjemmeside.
De bedste syv bidrag udvælges af en dommerkomité, og vinderne får direkte besked.
Rigtig go' fornøjelse, vi glæder os til at læse om lige præcis din bedste EfB oplevelse nogensinde!

Publiceret 31 January 2014 12:00