En stolt Betty Kristensen (tv) hyldes af Lene Lynnerup fra Køge Vandreforening. (Foto. DS).

En stolt Betty Kristensen (tv) hyldes af Lene Lynnerup fra Køge Vandreforening. (Foto. DS).

Betty er en kæmpe inspiration for alle

Køge Vandreforening kårer første æresmedlem

Af
Per Møller

SKULDERKLAP: Køge Vandreforening holdt onsdag den 30. april afslutning for sæsonens Onsdagsmotion hvor deltagerne har start og mål fra Atletikhuset på Køge Stadion.
Efter dagens vandreture samledes 150 medlemmer til afslutningsfrokost i Køgehallen - og her fik arrangementet et ekstra krydderi, da foreningen kunne hylde og udnævne sit første æresmedlem, Betty Kristensen.
- Vi har i vores forening et medlem, som gennem 30 år har virket som en ildsjæl. Hun startede i en vandreforening i Køge i 1984. Dengang var der to foreninger i Køge. De blev senere til en forening først i 90'erne under Fodslaw Køge. Hun har altid været aktiv i foreningens arbejde. Hun har været næstformand, hun har været kasserer og så har hun været madmor i mange år — hvor hun udtænkte mange slags lækkerier til stor glæde for vore medlemmer og de som gæstede os ved arrangementer. Da Betty gik på efterløn, havde hun den ide at vi skulle have et tilbud der gav motion i dagtimerne — derfor foreslog Betty Onsdagsmotion, som startede med Betty som ”styrmand” 1. oktober 1997. Betty er altid meget hjælpsom og går langt for at nye medlemmer skal føle sig godt tilpas i foreningen. Altid tålmodig til at forklare hvad det handler om.
Det var nogle af de motiverende ord, som Lene Lynnerup, PR og webansvarlig i Køge Vandreforening sagde inden hun overrakte Betty Kristensen diplomet som det synlige bevis på udnævnelsen til foreningens første æresmedlem samt en smuk buket blomster.

Publiceret 01 May 2014 11:00