Mai-Britt Vingsøe, Torben Chris og Julie Berthelsen skal dyste for hver deres landsdel om at vinde DM i brændstof.

Mai-Britt Vingsøe, Torben Chris og Julie Berthelsen skal dyste for hver deres landsdel om at vinde DM i brændstof.

Jyske mesterskaber i langt på literen

Den 11. maj er der finale på Shell-stationen på Haderselvvej i Kolding

Er du Jyllands bedste til at strække dråberne i tanken? Så er der chance for at vinde både titel, brændstof og en splinterny bil, når Shell og NOVA fm for andet år i træk inviterer til jyske mesterskaber i brændstof. Vinderen skal forsvare Jylland ved DM i Brændstof.

Er man god til at følge nogle enkle, gode råd bag rattet, kan man komme langt på literen. Faktisk så langt, at man hos Trafikstyrelsen vurderer, at mange bilister kan spare op til en femtedel af de penge, de ellers hælder i tanken, ved blot at ændre lidt på deres kørsel. Og nu kan evnen til at strække de dyre dråber igen i år føre til både gratis brændstof og en helt ny bil. For andet år i træk inviterer Shell nemlig til DM i Brændstof og sætter en Skoda Citigo samt masser af brændstof på højkant som præmier til de dygtige. Det hele starter med kåring af en jysk mester.

Skal finde fem jyder til at dyste

Fra den 28. april og 10 dage frem finder NOVA fm fem jyske radiolyttere, der skal dyste mod hinanden i kampen om at kunne kalde sig jysk mester. Det sker i Kolding den 11. maj. Og den heldige og dygtige vinder skal to dage senere forsvare den jyske ære mod en fynbo og en sjællænder.

“Der er masser af sjov og glimt i øjet – men også en god del alvor i vores kampagne. For de fleste bliver overraskede over, hvor meget længere man kan komme på hver eneste liter ved at følge nogle helt enkle råd, når man tanker og kører. Og selv om vi naturligvis godt kan lide brændstof hos Shell, er der trods alt mange andre sjove ting at bruge sine penge på”, siger Maria Beck-Tange, Retaildirektør i A/S Dansk Shell.

På team med den jyske standupkomiker Torben Chris

NOVA fm's morgenprogram, GO'NOVA, finder fem personer, som kommer direkte i semifinalen. Søndag den 11. maj skal de vise deres evner og viden om, hvordan man sparer på brændstoffet, når de mødes på Shell-stationen på Haderslevvej 189 i Kolding. Her vil ambassadøren for Shell FuelSave, Casper Elgaard, give tips og tricks til de fem kørere, der bagefter skal ud at køre en fastlagt rute og vise, hvor lidt brændstof de kan nøjes med at bruge.
Medpassager i bilen er den jyske standup-komiker Torben Chris, der sammen med dagens vinder to dage senere skal udgøre årets Team Jylland ved DM i Brændstof.

Vind en Skoda Citigo eller masser af brændstof

Hver af de fem deltagere, der kommer ud at køre i det jyske mesterskab vinder for 1.000 kr. brændstof. Og den, der ender som jysk vinder, er garanteret enten en bil eller for tusindvis af kroner til at tanke for.
Deltageren på det vindende hold kan nemlig køre hjem i en splinterny Skoda Citigo. Nr. 2 vinder et års forbrug af brændstof til en værdi af 15.000 kr. og nr. 3 vinder et halvt års forbrug til en værdi af 7.500 kr.

Publiceret 01 May 2014 16:00