(Arkivfoto).

(Arkivfoto).

Køge Marines U/16 tabte første turneringskamp

AMERIKANSK FODBOLD: Efter en hård men god opstart på sæsonen, med både en mini camp i november, og en tur til Horsens hvor holdet deltog i en træningsturnering, der løb over en weekend er Køge Marines juniorhold klar til at tage fat på sæsonen - og første turneringskamp den 26. april, foregik på udebane mod Kronborg Knights.
- Kronborg startede bedst ud imod et urutineret Marines hold, men efter 1 quarter, begyndte Marines stille og roligt at komme ind i det, på begge sider af bolden kom der et par store spil, Defense begyndte at forcere stop og Offense begyndte at rykke bolden stille og roligt. Både via QB Sebastian Benediktson der med et par gode løb, og TE Sebastian Nissen Nikolajsen med nogle gode catches, var Marines ved at score op til flere gange. O-line spillede fantastisk og skaffede rigtig god tid og med de to Wr Mikkel Olesen og Rune Andersen der også begyndte at hive nogle bolde ind, pressede Marines på for at score en TD op til flere gange. Men både på Defense og På Offense måtte Marines se sig slået af et bedre hold som havde flere spillere og det mere erfaring, fortæller Mads Nannestad fra Køge Marines.
Holdets næste kamp er på hjemmebane mod Søllerød Golddiggers lørdag den 3. maj kl. 10.00 på Marines Field ved Rishøjhallen.
pm

Publiceret 01 May 2014 17:15