Alex Hansen, Lokalbold.dk. (Arkivfoto).

Alex Hansen, Lokalbold.dk. (Arkivfoto).

Lokalbold.dk starter sportsradio hver lørdag

Af
Per Møller

SPORT: Lørdag 3. maj kl. 14.00 har Lokalbold.dk premiere på det nye direkte lørdags-program med masser af live fodbold opdateringer. Lyt med når "Sport & Musik" går i luften for første gang i denne weekend.
Fire timers direkte live-radio med masser af stillinger, resultater og reportager fra de lokale stadions. Alt fra seriekampe til superliga følges i 'Sport & Musik' som sendes på 2town Radio og varetages af Lokalbold.dk.
- I mere end et halvt år har vi arbejdet på dette nye tiltag, som vi forventer os rigtigt meget af. Det var faktisk planen at vi skulle være gået on-air med projektet samtidig med fodboldens sæsonstart i begyndelsen af april, men vi måtte sande at vi ganske enkelt ikke var helt klart på det tidspunkt. Med en måneds forsinkelse er vi dog klar nu og 3. maj sender vi for første gang, fortæller Alex Hansen, der er initiativtager og stifter af både Lokalbold.dk og 2town Radio.
Lokalbold.dk, der har 10 års fødselsdag til november, har hidtil dækket det lokale fodboldstof, primært på serie-niveau, i det midt- og østsjællandske. Sidste år blev Københavns-området tilføjet med deres egen udgave af Lokalbold.dk på web-adressen hovedstaden.lokalbold.dk. Den Københavnske udgave administreres og vedligeholdes i det daglige af de to unge Københavnere: Mads Andersen og Emil Johannessen.
Det nye tiltag med direkte live-radio dækker begge lokal-områder oplyser Lokalbold.dk.
- Vi glæder os helt vildt, og håber at klubberne vil tage godt imod dette nye tiltag, da udsendelserne først bliver optimale når/hvis vi får masser af feed-back fra de kampe, der spilles mens vi sender. Vi har oprettet mange forskellige mulige måder at sende os updates på under udsendelserne. F.eks. SMS, telefonsvarer, FaceBook, Voice-besked via hjemmeside med mere. Der er også mulighed for at komme direkte igennem til studiet under udsendelsen for udvalgte personer, oplyser Alex Hansen fra Lokalbold.dk.
2town Radio er netradio, men i forhold til for et par år siden, hvor man skulle sidde foran en computer for at lytte til netradio, så er det blevet utroligt let og tilgængeligt at lytte til netradio i dagens Danmark.
Man kan selvfølgelig stadig lytte med via en computer, men også via mobil-telefoner, IPads, Tablets mv er det muligt at lytte med.

Publiceret 01 May 2014 16:00