Rutineret amerikaner til Esbjerg Energy

Esbjerg Energy forstærker sig med den 31-årige amerikaner Brady Leisenring. Den 178 cm. høje og 83 kg. tunge wing kommer til Esbjerg efter at have spillet de tre seneste sæsoner og fem år i alt i Europa., senest i Heilbronner Falken i DEL 2. 
"Brady er en stærk tovejsprofil som spiller og opfører sig som en ægte professionel hver eneste dag. Han er en spiller, som trænere nyder at have på deres hold, når han går forrest med hårdt arbejde på og udenfor isen," fortæller cheftræner Mark Pederson fra Esbjerg Energy, som selv har trænet Leisenring hos Hannover Indians i nogle måneder. 
"Sidste år blev Leisenring benyttet som back i Heilbronn, så der producerede han ikke det antal point, som han tidligere har gjort," fortsætter Energy-træneren: 
"Men for to-tre år siden lå han højt på topscorerlisten i DEL 2 med 56 point i 48 kampe. Han er kort sagt en smart tovejsspiller, der vil levere i alle situationer og bidrage med det ønskede lederskab til vores unge hold."
Brady Leisenring stammer fra Stove i Pennsylvania i det nordøstlige USA. Her blev det til seks kampe og et enkelt mål for det amerikanske U18 landshold, inden det via universitetet i Vermont blev til adskillige kampe i American Hockey League, Central Hockey League og East Coast Hockey League. I Europa har Brady Leisenring spillet i tysk og svensk ishockey.

Publiceret 01 May 2014 16:00