Camilla Pedersen er blot et halvt år efter sit frygtelige uheld tilbage på triatlon toppen.

Camilla Pedersen er blot et halvt år efter sit frygtelige uheld tilbage på triatlon toppen.

Så er der serveret en blandet omgang sport

Af
Rune Weitling

Lokalavisen serverer lige her et hurtigt opkog af de seneste dages sportsbegivenheder.
På fodboldens side kan det nævnes, at EfB i administrationen har ansat Henrik Tønder, tidl. adm. direktør i Vejle Boldklub, som ny salgschef, mens man har forlænget kontrakten med den norske midtbanegeneral Magnus Lekven med yderligere to år.
På håndboldsiden skal Team Esbjerg kæmpe om bronze medaljerne, da det som forventet ikke var muligt at slå Viborg ude og kvalificere sig til finalen.
Esbjergs helt egen triatlon dronning Camilla Pedersen leverede i weekenden et formidabelt resultat, da hun, blot et halvt år efter hun kom ud af koma efter sit alvorlige styrt under træning, vandt Challenge Fuerteventura, der består af løb, cykling og svømning.
Esbjerg Energy meddeler, at man ikke kan forlænge aftalen med amerikaneren Colin Vock, da det økonomisk ikke kan hænge sammen.
Lørdag var der DM ungdom i vægtløftning, og her lykkedes det Mark Schmidt fra Forum Vægtløftning at kvalificere sig til Nordisk mesterskab. Det betyder, at den lille klub sender to løftere til Nordisk mesterskab, da også Nanna Berny er kvalificeret.
Ved de danske ungdomsmesterskaber i vægtløftning i weekenden deltog Casper Dokkedal fra VK 49 i Esbjerg.Casper løftede i 77 kg. klassen og her blev det til en meget sikker guldmedalje.

Publiceret 01 May 2014 12:00