Abelone Aagaard sætter endnu en plakat op. Der er stor søgning til disse musikarrangementer.

Abelone Aagaard sætter endnu en plakat op. Der er stor søgning til disse musikarrangementer.

Venskaber trækker de store navne til

Efter et vellykket - og udsolgt - arrangement med Moonjam, inviterer Café Nørregade nu til baggårdsbal med mange store navne

Af
Peter Rasmussen

Den nyligt afholdte Moonjam koncert på Café Nørregade var en stor succes. Stedet var proppet og alle havde en stor oplevelse.
Nu skal der følges op på succesen. Det sker med et otte timer langt "baggårdsbal" på lørdag. Her kan man opleve store danske musiknavne som Søren Berlev og Louise Norbye sammen med dagens absolutte scoop - Stand up'eren og dansemusen Uffe Holm. Lidt af et overflødighedshorn, men ikke helt uvant på stedet.
'Zididada', 'Danseorkestret' og Martin Brygmann er blot nogle af de kendte, danske popnavne, som Abelone Aagaard har formået at få til at spille i Haderslev i løbet af de seneste par år. Ole Kibsgaard, Master Fatman, The Works og senest Moonjam har hun også trukket til byen til glæde for de lokale musikfans.
Det er vel at mærke små intimkoncerter, popnavnene siger ja til, for der er ikke plads til flere hundrede mennesker i 'Nørregade', som Abelone Aagaard driver sammen med Allan Jakobsen.
Nu er det altså spændende navne som Louise Norbye - søster til Cæcilie, Gasolin's legendariske trommeslager Søren Berlev med band, Ole Kibsgaard & band, der er blevet fast inventar hos Allan & Abelone et par gange om året, Kenn Lending med sin fantastiske blueslyd samt det århusianske rock'n'roll band The Works, der nok skal få den sidste bænkevarmer ud på dansegulvet.
Men for rigtigt mange haderslevere vil det helt store trækplaster til Baggårdsballet i Nørregade utvivlsomt være, at stand up-komikeren og Vild med Dans-finalisten Uffe Holm giver den på slap line.
"Fem bands og Uffe vil på skift underholde i baggården på Nørregade kl. 12-20, så der bliver gang i sagerne. Selv glæder vi os helt vildt," siger Abelone og Allan, der i øvrigt er i fuld gang med at planlægge efterårets aktiviteter, hvor der arbejdes på at få navne som Aske Jacoby, Rugsted & Kreutzfeldt og Thomas Buttenschön til byen.
Billetter til baggårdsballet købes på websitet www.angelshop.dk

Uffe Holm er dagens hotteste navn i Nørregade.

Uffe Holm er dagens hotteste navn i Nørregade.

Publiceret 01 May 2014 11:00