Det opdaterede Sydbank Park kommer til at svinge på søndag. Især hvis de lyseblå vinder.

Det opdaterede Sydbank Park kommer til at svinge på søndag. Især hvis de lyseblå vinder.

SUPERLIGA:

Røde lamper til lyseblåt skæbnebrag

Der bliver fuldstændig udsolgt på Sydbank Park til søndagens gyser mod Viborg

Af
Af Peter Rasmussen

Sydbank og SønderjyskE kunne tirsdag melde udsolgt af de gratis billetter, som banken har delt ud. Der forventes derfor fuldt hus til søndagens bundbrag.
Sydbank har inviteret alle til gratis fodbold, når den nye tribune på Sydbank Park officielt indvies den 4. maj i forbindelse med den utrolig vigtige hjemmekamp mod Viborg. Og interessen for billetterne har været så stor, at Sydbank og SønderjyskE nu kan melde udsolgt. Alle billetterne til søndagens bundbrag er således revet væk, og SønderjyskE vil optræde for et fuldt stadion, hvilket glæder Sydbanks områdedirektør, Henning Danielsen Dam:
 
"Vi har oplevet en stor efterspørgsel, og det er rigtig dejligt, at så mange har været forbi vores filialer for at hente billetter, så vi alle kan hjælpe Sønderjyllands bedste hold til at blive i landets bedste række. Vi er ikke i tvivl om, at det bliver en fantastisk kulisse på søndag," siger han.
 

"Et fyldt stadion - og forhåbentlig en sejr. Så bliver det ikke bedre," siger SønderjyskE-direktør Klaus B. Rasmussen

Direktør: Det bliver ikke bedre!

Kampen mod Viborg den 4. maj markerer den officielle indvielse af den nye tribune på Sydbank Park, og udover den gratis adgang til kampen vil tribuneindvielsen også markeres med en række øvrige tiltag på selve kampdagen.
Eksempelvis afvikler Sydbank en stor fotokonkurrence, hvor alle sønderjyder kan dele deres billeder fra dagen på det sociale medie Instagram. Alle opfordres således til at dele deres billeder med hashtagget #boldmedsydbank, og de bedste billeder vil vinde flotte præmier.
Der vil også være gratis is til de første 200 børn, levende musik og konkurrencer i pausen. Ligesom to F16-fly vil flyve henover banen før kampstart.
 
"Vi glæder os virkelig til kampen, for kulissen bliver simpelthen perfekt. Fuldt hus, en masse aktiviteter for alle fremmødte og en utrolig spændende kamp, hvor vi forhåbentlig får tre point. Så bliver det ikke bedre," sigee Klaus B. Rasmussen, der er administrerende direktør i SønderjyskE.

null

Publiceret 01 May 2014 07:00