Henrik Bødker:

Jeg drømmer mig ikke væk

Lokalavisen har stillet Henrik Bødker, VB's anfører, fem spørgsmål op til hjemmekampen mod HB Køge i weekenden

1. Hvad laver du, når du ikke spiller fodbold?
Når jeg ikke spiller fodbold, tilbringer jeg meget tid sammen med min familie. Vi har en datter, som er syg, og hun kræver en stor del af min fritid.

2. Hvad er dit yndlingssted i Vejle?
Jeg bor i Kolding, så det er ikke så tit, at jeg er i Vejle i min fritid. Men jeg har været i Vejle Musikteater til nogle sjove forestillinger.

3. Hvad er din bedste fodboldoplevelse?
Det må være alle de gange, jeg var med til at overleve i Superligaen med Sønderjyske. Især den sæson hvor vi endte som nummer seks og slog en del rekorder undervejs. Det var rigtig stort at være med til. Dog har jeg endnu den største fodboldoplevelse til gode - at få VB tilbage i Superligaen.

4. Hvad drømmer du om fodboldmæssigt?
Jeg er ikke 22 år længere og drømmer mig ikke væk til alle de store klubber i Europa. Mine drømme og ambitioner ligger i VB.
Jeg drømmer om, at vi får videreudviklet Vejle Boldklub i den retning, som vi er på vej hen imod. Der er stadig lang vej, og der vil stadig komme bump på vejen til det endelige mål, som alle arbejder rigtig hårdt hen imod, nemlig oprykning til Superligaen. Jeg synes, at en klub af Vejles størrelse og historie hører til i den liga.

5. Hvad forventer du dig af weekendens kamp?
Jeg forventer, det bliver en underholdende kamp mellem to hold, som gerne vil spille god fodbold langs jorden. Jeg tror dog også, det bliver en svær kamp. Vi skal være klar fra første minut, og er vi det, ja så tror jeg også på, at vi vinder 2-0 på mål af Gaarde og Albers. Jeg håber, at vi i de sidste fire kampe på hjemmebane kan vise både fans og sponsorer, at Vejle Stadion er vores hjemmebane, og at der ikke er nogen hold, der skal sejre på banen andre end os selv! Vi skylder os selv og ikke mindst vores trofaste fans en sejr på søndag.

Publiceret 04 May 2014 08:00