Dalby-sejr over Gilleleje

Topholdet havde ikke problemer med at sikre en 4-2 sejr

Af
Ove Dyrstrøm

FODBOLD Dalbys tophold i serie 3 har stadig ikke lidt pointtab i foråret, idet samtlige seks kampe er vundet, og det er svært at se hvilket hold, der skulle kunne støde dem fra tronen. I lørdagens kamp mod Gilleleje skulle der endda kun gå 35 sekunder før det stod 1-0, da Bjørn Madvig sendte bolden i kassen.
Det var da også Dalby, der var spilstyrende det meste af tiden, og 10 minutter før pausen blev det 2-0, da Palle Bronee fik raget bolden over stregen i bedste Jon Dahl Tomasson stil. Og så burde både Bjørn Madvig og Frank Nielsen nok også have bidraget med et par scoringer, men skarpheden manglede og 2-0 holdt til pausen.
Istedet kom Dalby lidt under pres i starten af 2.halvleg, mens Palle Pedersen var ude med et gult kort. Gillelejes reducering til 2-1 kom dog først et kvarter før tid, men bare 5 minutter senere slukkede Bjørn Madvig håbet for gæsterne, da han øgede til 3-1. I kampens slutfase scorede begge hold en enkelt gang. Bjørn Madvig gjorde det til 4-1 på et flot langskud, mens Gilleleje i overtiden reducerede til slutresultatet 4-2.
Dalby spiller igen på lørdag kl.15.30 på udebane mod Skævinge.

Publiceret 05 May 2014 11:00