Birthe Kjær med The Feel Good Band bliver et af højdepunkterne ved årets slotskoncert.

Birthe Kjær med The Feel Good Band bliver et af højdepunkterne ved årets slotskoncert.

Endnu en søndag på Als

Årets store sommerudflugt og slotskoncert er ved at tage form med blandt andre Birthe Kjær

Af
Af Svend Mikael Larsen

Den 24. august kan man opleve Jesper Lundgaard, Christoffer Brodersen, Susanne Elmark, Jette Torp og Birthe Kjær med The Feel Good Band og et kor - alt sammen for 295 kroner plus gebyr, hvis man husker at købe sin billet inden den 15. maj.
Den store sommerudflugt, som er den 14. udgave af open air slotskoncerten En Søndag på Als, finder som altid sted i den smukke Augustenborg Slotspark, og igen i år er der mulighed for at opleve koncerten sammen med familie, venner og bekendte.
Arrangementet har også vist sig at være velegnet til f.eks. personaleforeningens årlige sommerudflugt.

Musikken 2014

Musikalsk bliver der fokus på populære musical highlights, klassiske evergreens og danske favoritter samt kendt pop/rock og så kommer Birthe Kjær i en af afdelingerne med sit store The Feel Good Band og sit kæmpestore bagkatalog af kendte klassikere og Grand Prix ørehængere.
SMUK - Slesvigske Musikkorps - er igen den musikalske rygrad for Alskoncerten. Danfoss Orkestret - det 38 mand store lokale brass band under ledelse af dirigent, John Frederiksen er også en fast del af programfladen til Als koncerterne og starter dagen for fuld udblæsning. Og endelig kommer der et stor spændende mandskor som offentliggøres senere, ligesom Sønderborg Harmonikaklub spiller for publikum ved indgangen først på dagen.
Med storskærm får publikum i hele parken mulighed for en mere personlig koncertoplevelse.

Publiceret 05 May 2014 11:56