Så er der snart igen musik på “Farmen” i Tråsbøl.

Så er der snart igen musik på “Farmen” i Tråsbøl.

Femte festival på Farmen

Programmet til den femte festival på farmen Eskær i Tråsbøl ligger nu klar. Festivalen foregår 6.. 8. juni

Af
bs

Festivalen så dagens lys i 2010, hvor en 60 års fødselsdag satte gang i musikeventen på området ved den tidligere hjemmeværnsgård.
Senere er ”Mini open Air” i Tråsbøl vokset, så der nu er musik på outdoor-scenen i en periode på otte timer – afbrudt af en spisepause.
Sløret kan nu løftes for programmet for 2014.
Det bliver en god blanding af nye og gamle navne, der underholder på den udendørs scene, som bliver opsat til lejligheden på det ca. 10 tdr. land store naturskønne areal i Tråsbøl.
Som en stor nyhed kan Farmen præsentere det Festival-vante Tønderband ”Drones and Bellows”. Bandet har igennem en årrække ved forskellige lejligheder spillet sammen med den legendariske skotske musiker og komponist Brian McNeil. Bandet er da også på turné med McNeil i Danmark i til efteråret, hvor de kan opleves andetsteds i området.
Af kendte gengangere kan nævnes den Californiske herboende singer- song writer Adam Beverly – nu bosiddende i Gørding. Besøg hans hjemmeside www.adambeverly.com, hvor der er megen god musik at høre. Adam Beverly har været med på Farmen i fire år.
Billetter til ”Musik på Farmen” er allerede i salg.
Mad og drikkevarer kan købes til rimelige priser under hele festivalen.

Publiceret 05 May 2014 08:00