Én hvalp er nuttet, og tre er næsten for meget. Så hvordan er det ikke med en hel legestue?

Én hvalp er nuttet, og tre er næsten for meget. Så hvordan er det ikke med en hel legestue?

Hvalpe holder legestue

De små hunde kan se frem til en sjov dag med aktivitet, træning og nye venner

Maxi Zoo i Fredericia gentager den store succes og afholder endnu engang den hyggelige hvalpe-legestue søndagene den 11. og 18. maj.
Hvis man har en hundehvalp, kan den på disse dage møde masser af andre legesyge hvalpe. Under opsyn af Maxi Zoos personale kan de firbenede få brændt en masse sund energi af, mens deres ejere kan udveksle erfaringer og historier om deres kære små samt få gode råd og vejledning om træning, socialisering og andet.
Er hvalpen mellem otte og 20 uger, og har den et gyldigt vaccinationskort, så kan den ganske gratis deltage i legestuen sammen med byens andre søde hunde. Grib derfor chancen til at lade din hvalp få en masse nye og sjove kammerater, som den i fremtiden kan mødes og lege med.
Hvalpe-legestuen foregår søndag den 11. og 18. maj kl. 13-14 i Maxi Zoo Fredericia, Vejlevej 131. Søndag den 11. maj er for små hunde med voksenvægt op til 10 kg og den 18. april er det for mellem og store hunde med voksenvægt fra 10 kg og opefter.
Tilmeldingen kan ske i butikken, på mail til fredericia@maxizoo.dk eller telefon 88 77 02 74. Oplys hvalpens fødselsdato, race og navn samt dit eget navn og telefonnummer. Gyldigt vaccinationsbevis er et krav.

Publiceret 05 May 2014 09:15