De tre guldmedaljetagere fra Køge Bokseklub - fra venstre Mustapha Hamze, Arman Amini og Baris Metin.

De tre guldmedaljetagere fra Køge Bokseklub - fra venstre Mustapha Hamze, Arman Amini og Baris Metin.

Køge Bokseklub scorede hattrick ved DM

Hentede tre guld medaljer ved weekendens DM i Jyllinge efter flot boksning.

BOKSNING: Køge Bokseklubs unge boksere gjorde igen en særdeles flot figur ved de danske begynder mesterskaber (NBM) som foregik i Jyllinge.
Køge Bokseklub stillede med tre boksere og alle tre hentede guldmedaljer hjem til Køge.
Første mand i ringen var Mustapha Hamze, som i finalen mødte Rene Nahimi fra Champ Camp i Århus. Køge bokseren var klart bedst i alle tre omgange og sejren var aldrig i fare.
Næste mand i ringen fra Køge var Baris Metin. Hans finale mod Mark Kristensen fra BKM Arena i Silkeborg, blev en særdeles intens affære. Ved hjælp af en rigtig god 3. omgang hev Køge bokseren akkurat sejren hjem i den meget lige kamp.
Dermed var der lagt op til et flot ”hattrick” hvis sidste Køge bokser, nemlig den talentfulde Arman Amini, kunne vinde sin finale.
- Efter en jævnbyrdig 1. omgang mod Mert Yandin fra BK Tårnet i Vordingborg, huggede Køge bokseren til i 2. omgang og slog den stærke modstander i gulvet. Modstanderen kom vaklende på benene igen, men kamplederen valgte klogt at stoppe kampen til fordel for Køge bokseren, fortæller John Trøjgaard fra Køge Bokseklub til Lørdags-Avisen.
Dermed var den tredje guldmedalje i hus og den flotte indsats blev prompte kvitteret af SABU's talentudviklingstrup, hvor Arman Amini og Mustapha Hamze blev udtaget til unionsmatch mod et svensk hold. Unionsmatchen bliver bokset i Göteborg lørdag den 31.maj og Køge Bokseklub stiller dermed med to mand i den ti mand store trup.
En fantastisk weekend for Køge Bokseklub, der endnu en gang viser at klubben er i en rivende udvikling. Sæsonen har budt på flot boksning og klubben høster stor anderkendelse fra alle kanter.
Efter unionsmatchen sidst i maj, går bokserne på sommerferie indtil august, hvor forventningerne til den nye sæson, med rette, er meget høje.
pm

Publiceret 05 May 2014 14:00