Både Bechmann (billedet) og Absalonsen måtte hjælpes fra banen. Men SønderjyskE vandt krigen, skriver Tipsbladet.

Både Bechmann (billedet) og Absalonsen måtte hjælpes fra banen. Men SønderjyskE vandt krigen, skriver Tipsbladet.

TIPSBLADET:

Det var en hård bundkrig

Chancerne var færre end tacklingerne i en hård dyst om at blive i Superligaen, skriver Tipsbladet efter søndagens kamp

Af
Af Michel Wikkelsø Davidsen

Tipsbladet

Det kostede et par soldater undervejs, men SønderjyskE sejrherrerne med 1-0 i bundkrigen mod Viborg. Sønderjyderne sniger sig dermed over nedrykningsstregen.
Fredrik Stoor blev første mand, der måtte forlade kampen, da han med en forstrækning på de indvendige ledbånd fortsatte sit rædselsforår. Herefter viste SønderjyskE, at de ville det mest på denne dag, hvor den nye tribune blev indviet med F-16-fly over Haderslev.
Et lille kvarter var gået, da de første skud blev affyret mod Viborgs mål. Absalonsen var manden med den skarpeste kanon, men Peskovic tog godt fra for Viborg. Derfor kunne Superliga-topscorer Thomas Dalgaard da også have bragt udeholdet foran med sine to muligheder.
Dalgaard ramte først stolpen og herefter sidenettet efter fejl fra Lodberg og Skender, og så tog SønderjyskE i stedet føringen i første halvelgs overtid. Daniel Jensen sneg et frispark ind langs den ene stolpe, og Peskovic vinder ikke hæder for sin indsats i den situation.
Anden halvleg bød på masser af fight og stenhårde tacklinger. Johan Absalonsen blev første offer, da Babajide tromlede ham ned med sit korpus, og Bechmann måtte også lade sig udskifte efter en nedslagtning af Mikkel Rask.
Chancerne var færre end tacklingerne, men Rubin Okotie var tæt på med en afslutning efter 70 minutter. Lige forbi. Endnu større var muligheden for Mikkel Rask ti minutter senere. En tilfældig bold var på vej over stregen, men blev clearet af SønderjyskE, inden det kostede mål.
I den anden ende nåede det også at brænde på inden slutfløjt, da Rubin Okotie satte foden i vejen for et Peskovic-udkast og dermed ramte stolpen i en aktion, der burde have givet frispark til Viborg-målmanden. Okotie fik endnu en stor chance, men alene med Peskovic brændte han den oplagte mulighed.
 

null

Publiceret 05 May 2014 11:00