Lillian Iversen, Esbjerg:
Jeg plejer at sætte et lys i vinduet, hvis jeg er hjemme. Jeg er glad for at leve i et frit land, og det vil jeg gerne markere. Særligt i disse tider. Det er mange år siden, jeg sidst har set Besættelsessamlingen, da jeg har boet i Gråsten, men jeg synes, det er rigtig spændende at være her.

Lillian Iversen, Esbjerg: Jeg plejer at sætte et lys i vinduet, hvis jeg er hjemme. Jeg er glad for at leve i et frit land, og det vil jeg gerne markere. Særligt i disse tider. Det er mange år siden, jeg sidst har set Besættelsessamlingen, da jeg har boet i Gråsten, men jeg synes, det er rigtig spændende at være her.

VOXPOP:

Markerer du Danmarks Befrielse

Af
Rune Weitling

Launy Andersen, Esbjerg:
Jeg er selv født i 1939, så jeg husker de sidste år af krigen. Flyvere over hovedet osv. Desuden har jeg læst meget om Anden Verdenskrig. Vi markerer ikke dagen, men vi gjorde det tidligere, da vi boede i Ribe. Det var noget helt særligt, når folk satte lys i vinduet i byens gamle gader.

Launy Andersen, Esbjerg: Jeg er selv født i 1939, så jeg husker de sidste år af krigen. Flyvere over hovedet osv. Desuden har jeg læst meget om Anden Verdenskrig. Vi markerer ikke dagen, men vi gjorde det tidligere, da vi boede i Ribe. Det var noget helt særligt, når folk satte lys i vinduet i byens gamle gader.

Publiceret 05 May 2014 14:15