Rubin Okotie bragte SønderjyskE i front, men 1-0 føringen kunne ikke holde hjem.

Rubin Okotie bragte SønderjyskE i front, men 1-0 føringen kunne ikke holde hjem.

SUPERLIGA:

SønderjyskE sænket af to kanonskud

Længe så det ud til at SønderjyskE ville få point med hjem fra Esbjerg, men det lykkedes ikke

Af
Af Peter Rasmussen

Esbjerg er et af de hold i Superligaen, som SønderjyskE har en rigtig fin statistik imod. Og det så længe ud til at det også denne gang skulle lykkedes at få point med hjem for SønderjyskE.
Men nej. Vestjyderne fortsætter kursen imod europæisk fodbold efter en 2-1 sejr, som ganske vist var fortjent, men som sagtens kunne havde udløst en pointdeling.
Begge Esbjergs mål blev scoret på fantastisk enkeltmandspræstationer, som næsten er umulige at dæmme op for. To brag af langskud, som enhver fodboldelsker drømmer om at se lykkes. Samtidig havde hjemmeholdet held til at score på to strategisk perfekte tidspunkter. Dels i første halvlegs tillægstid og dels i kampens døende minutter.
Nu er spændingen virkelig intens i bunden af Superligaen. Mon ikke der er mange lyseblå fans, som i aften hepper på FCK når holdet spiller i Viborg, og på FC Vestsjælland når holdet tager imod AGF.
Og næsten uanset hvad der sker, så venter der en nedrykningsfinale af dimensioner når AGF på søndag tager imod SønderjyskE. En kamp, hvor hele Aarhus nok vil være på stadion for at støtte.

null

Publiceret 08 May 2014 06:00