SønderjyskE vil møde et stadion på søndag, der er opsat på at redde livet i Superligaen for AGF.

SønderjyskE vil møde et stadion på søndag, der er opsat på at redde livet i Superligaen for AGF.

SUPERLIGA:

SønderjyskE fik to hjælpende hænder

Uden overhovedet at spille, havde SønderjyskE en god aften i den danske Superliga i går

Af
Af Peter Rasmussen

Kampen i bunden af Superligaen er barsk og nådesløs, og SønderjyskEs nederlag onsdag til Esbjerg ville være katatrofalt, hvis de nærmeste konkurrenter - Viborg og AGF - fik point i deres torsdagskampe.
Sådan kunne det let være gået. I de første 75 minutter af hjemmekampen imod FCK, var Viborg det bedste hold på banen. Det virkede som om de højt betalte FCK'ere ikke virker på et mindre stadion i provinsen. Modsat kæmpede viborgenserne for livet og det gav flere store chancer. I kampens sidste minutter satte FCK dog tingene på plads og vandt 2-0.
I Slagelse var AGF på besøg hos FC Vestsjælland, og - set med SønderjyskE øjne - fik kampen en fin begyndelse, da AGF's ikon Martin Jørgensen satte hjemmeholdet i gang med et selvmål.
AGF kom dog hurtigt tilbage med en udligning, og meget længe så det ud til at holdet, der havde tabt otte kampe i træk, nu skulle få point med hjem.
Men så slog hjemmeholdet til på en standardsituation, og det gik som det er gået det meste af for foråret for århusianerne. Niende nederlag på stribe var en realitet. SønderjyskE er fortsat tre point foran i bundstriden - og de to hold mødes på søndag - i Aarhus.
Kun en sejr på søndag kan redde AGF fra klubbens tredje nedrykning på blot ti år. En fuldstændig surealistisk situation for én af Danmarks storklubber. SønderjyskE må være forberedt på, at ALT vil blive gjort for at bakke de lokale helte op. 

null

Publiceret 09 May 2014 07:00