Få inspiration til indretning af haven på den rullende haveudstilling.

Få inspiration til indretning af haven på den rullende haveudstilling.

Havedesign med hegn og højbede

INSPIRATION: På en lille 'rullende' haveudstilling kan du få inspiration og gratis rådgivning til, hvordan du indretter din have i rum, så den bliver mere spændende at se på og mere hyggelig at opholde sig i.
En god haveplan starter ofte med en rumopdeling, der holdes på plads af de faste elementer som hegn, højbede og havemøbler. Når haven er opdelt i mindre enheder, bliver den nemlig med det samme mere spændende at se på og mere hyggelig at opholde sig i. Det er udgangspunktet for den lille men inspirerende ”rullende” udstilling arrangeret i et samarbejde mellem PLUS og OPTIMERA.
Udstillingen, der er indrettet på en stor lastbil, viser hvordan du med enkle men effektive midler kan skabe nogle hyggelige og veldefinerede rum.
Den rullende haveudstilling vil inden sommerferien besøge mere end 40 byer. Der er gratis entre, og udstillingslokalet vil være bemandet, så der er rig lejlighed til at spørge og få gode råd om indretningen af din have.
Den rullende haveudstilling vil være hos OPTIMERA i Karlslunde mandag-tirsdag og onsdag den 12., 13. og 14. maj. Der er gratis entre og mulighed for personlig rådgivning.

Publiceret 10 May 2014 14:00