Køge Marines, formand og defensiv tackle Simon Thun, laver en takling på Deamons/Wolpack’s runningback. (Foto Henrik Kureer).

Køge Marines, formand og defensiv tackle Simon Thun, laver en takling på Deamons/Wolpack’s runningback. (Foto Henrik Kureer).

Køge Marines fortsætter scoringsfesten

AMERIKANSK FODBOLD: Lørdag den 3. maj spillede Køge Marines sæsonens anden kamp. Offense fortsatte det dominerende spil fra sidste kamp og var på intet tidspunkt nødsaget til at punte, mens defense lige skulle i gang inden gæsterne fra Amager Deamons/Slagelse Wolfpack blev lukket ned.
Så atter en gang kunne hjemmeholdet Køge Marines gå fra kampen som sejrsherre med et resultat på 64-24.
Marines kom godt fra start med et langt kast, et langt løb og endeligt kunne QB Kristoffer Kureer ramme WR Johan Elholm i endzone. Med en hurtig 2 point conversion til stillingen 8-0, var første drive en succes.
Marines defense var i starten af kampe ramt af lidt uheldige episoder med mange flag kastet mod dem, mens Deamons/Wolfpack’s option spil gav det stadig uerfarende Marines defense problemer.
Som kampen skred frem fik Marines defense styr på modstanderne og fik stoppet dem flere gange, mens det også blev til en safty og et fumbel recovery. I midten af forsvaret stod DT Simon Thun og DT Malthe Nannested solidt og sammen med LB Nick Jensen blev der lukket mere og mere ned. I første halvleg nåede Deamons/Wolfpack at sætte 18 point på tavlen, mens Marines defense i anden halvleg holdt dem til blot en enkelt touchdown.
Marines offense var som i åbningskampen mod Næstved Vikings næsten ustoppeligt, hvor der i denne kamp blev scoret på alle drives undtagen et, som endte i en interception. WR Johan Elholm greb yderligere et touchdown pass fra QB Kristoffer Kureer i første halvleg. RB Mads Therchilsen løb 2 touchdowns ind.
Rookie WR Emil Risager forsatte det gode special team spil fra sidste kamp med et par tacklinger og et kick return som han tog til touchdown. Marines offense formåede at have en god balance mellem løb og kast og bolden blev spredt godt ud til de forskellige offensive spillere. Samtidig fik OL lavet kæmpe huller og tillod ikke et eneste sack i hele kampen. Således stod det 40-18 ved pausen.
I anden halvleg løb henholdsvis WR Ander Brade og RB Mads Therchilsen bolden ind i endzone, mens Marines defense stod stærkt i hele 2. halvleg. Til sidst kunne WR Anders Christensen gribe kampens sidste touchdown til slutresultatet 64-24.
De tre kamp bolde gik til henholdsvis RG Mikkel Nielsen på offense, DT Malthe Nannested på defense og TE Jack Jensen på special team. Mikkel spillede en solid kamp med masser af hustle og power, mens Malte stod for flere tacklinger i backfield. Jack leverede gode blocks på return og gav den fuld gas frem og tilbage hele kampen.
- Tak til Amager/Slagelse for en god kamp og tak til alle de fremmødte tilskuere, som var med til at give en super stemning. Om 2 uger går det løs igen, og dette er igen en hjemmebanekamp på banerne ved Rishøjhallen. Søndag den 18. maj kommer Herlev Rebels på besøg, med kampstart kl. 14. Vi håber på godt vejr og en god kamp. Vi glæders os til kampen og håber igen, at opleve den fantastiske opbakning, fra de suverænt bedste tilskuere i ligaen, siger Kristoffer Kureer fra Køge Marines.

Publiceret 10 May 2014 15:45