Caféen i Mariaparken er nu igen åben, og man kan få udleveret sportsrekvisitter til brug i parken. Foto: Mikkel Carlsen.

Caféen i Mariaparken er nu igen åben, og man kan få udleveret sportsrekvisitter til brug i parken. Foto: Mikkel Carlsen.

Mellemøstlig mad i Mariaparkens Café, der åbner i dag

Det er nu igen muligt at spise i Mariaparkens café, der åbnede i lørdags efter avisens deadline.
Caféen har stået tom siden jul, men Vejle Kommune har haft forpagtningen af caféen i udbud og lavet en forpagtningsaftale med Ibrohimjom Asparov.
Han kommer oprindeligt fra Usbekistan, som ligger i Centralasien. Han har erfaring med at drive spisested og glæder sig meget til at beværte vejlenserne i kiosken.
Menukortet byder på nye retter med vægt på hjemmelavede retter fra det mellemøstlige køkken. Det kan være delikatesser som pandekager med forskelligt fyld, kebab og små indbagte retter. Derudover er der mulighed for at købe kaffe, is, kage og sodavand. Når vejret tillader det, vil der også være mulighed for at få maden serveret i det fri.
Med åbningen af caféen i Mariaparken er det igen muligt at få udleveret sportsrekvisitter om eftermiddagen og i weekenderne. Caféen er åben mandag til lørdag klokken 10-20.

Publiceret 10 May 2014 09:45