Nyt studiemiljø på vej ved Slotssøbadet

Kolding Hotel Apartments og SlotssøBadet er netop blevet enige om en handel som gør, at Sct. Jørgensgaard bygningen, som hidtil har været drevet som et ferietilbud til handicappede grupper, samt øvrige ferie- og erhvervsgæster, nu overgår til SlotssøBadet, der vil indrette lokalerne til studieværelser for Syddansk Universitet.
"Der er et stort behov for møblerede studieværelser i byen ikke mindst i kraft af, at både SDU og IBA tiltrækker mange udenlandske studerende i en periode op til to år", siger direktør i SlotssøBadet, Otto Skak.
"Hos Kolding Hotel Apartments har der været et ønske om, at sælge de hotellejligheder, der ligger i Sct. Jørgensgaard. Lejlighederne ligger geografisk for langt væk fra de øvrige hotellejligheder samt receptionen. Samtidig ligger Sct. Jørgensgaard lejlighederne lige midt i hele SlotssøBadets område, hvilket gjorde det naturligt at undersøge, om de kunne have interesse i bygningen", siger Jeanette Therkildsen, som er direktør hos Kolding Hotel Apartments.
Fra SlotssøBadets side betyder dette nye forretningsområde også, at man håber på at kunne skabe synergi mellem de boende studerende og forretningen i både badstuen og svømmehallen.

Indretningen af værelserne sker i sommerferien, så det hele kan stå klart, når de første udenlandske
studerende ankommer til Kolding omkring den 10 august.

Publiceret 10 May 2014 09:00