Kom til Forårssangaften i selskab med Strøby Kirkes Pigekor.

Kom til Forårssangaften i selskab med Strøby Kirkes Pigekor.

Syng foråret ind med Strøby Kirkes Pigekor

SANG: Der er forårssangaften i Strøby Kirke onsdag den 14. maj klokken 19, hvor man kan synge foråret ind med Strøby Kirkes Pigekor under ledelse af korleder Maria B. Høyer og organist Vibeke Vanggard.
- Igen i år skal vi sammen med Pigekoret synge forårssange fra højskolesangbogen; fx ”Det er i dag et vejr et solskinsvejr”. Strøby Kirkes Pigekor medvirker med et blandet korrepertoire af rytmiske og klassiske korværker, kirkelige og verdslige samt nyt og gammelt. Desuden vil enkelte korsangere optræde solistisk, lyder det om arrangementet.
Strøby Kirkes Pigekor består af 18 sangglade piger i alderen 11–17 år. Koret er meget aktivt, idet det årligt synger 2-5 koncerter i egen kirke og omkringliggende kirker og på de lokale plejehjem.
Koret medvirker på samtlige af FUKs (Folkekirkens Ungdomskor) korstævner og afholder årligt to korweekender, hvor de udover at øve koncertrepertoire også bruger tid sammen på kanosejlads, klatrer på klatrevæg, lærer at danse mavedans, køre go-kart samt meget mere.
Der er gratis entré til Forårssangaftenen i Strøby Kirke. Aftenen sluttes af i Kirkeladen med kaffe, te og kage.

Publiceret 10 May 2014 07:15