Peter Sivebæk er stud. psykoterapeut og coach samt certificeret hypnotisør og hypnoterapeut under NGH.

Peter Sivebæk er stud. psykoterapeut og coach samt certificeret hypnotisør og hypnoterapeut under NGH.

Foredrag:

Bliv klogere på hypnose og terapi

Vil hjælpe mennesker med følelsesmæssige udfordringer

Torsdag den 15. maj kl. 19 holder hypnotisør, coach og stud. psykoterapeut Peter Sivebæk fra Kolding Hypnoseklinik et foredrag under overskriften ”Hypnose og Terapi”. Arrangementet foregår i Fredericia Idrætscenters Furniture Lounge. Der er gratis adgang.
“Flere end 400.000 danskere spiser i dag lykkepiller mod depression eller panikangst, 35.000 børn og voksne er i behandling for ADHD og flere end 100.000 danskere lider af medicinfremkaldt hovedpine. Læg hertil de 7 % af befolkningen, der dagligt døjer med socialfobi, og ikke at forglemme de PTSD ramte,” fortæller Peter Sivebæk.
”Vi danskere har rekorden i OECD landene med flest brugere af lykkepiller i forhold til antal indbyggere. Der er en tendens til, at denne udvikling fortsætter, og det er alarmerende,” siger Peter Sivebæk, der ønsker at sætte fokus på den gruppe mennesker, der ikke er i berøring med psykiatrien, men som dagligt lider af mindre depressioner, angst, stress, lavt selvværd, chok og traumer, eller som trøstespiser.
“Denne gruppe er langt større end dem, der officielt har fået en diagnose, og det er de mennesker mit foredrag retter sig imod. De er oftest overladt til sig selv, og har svært ved at finde et behandlingstilbud inden for det offentlige sundhedsvæsen. Risikoen er, at de går ubehandlede rundt, og måske ender med at udvikle en alvorlig psykisk sygdom.” siger Peter Sivebæk.
Under foredraget vil Peter Sivebæk fortælle om hypnose og hypnoterapi, og hvordan denne behandlingsform kan hjælpe raske mennesker med følelsesmæssige udfordringer, så de opnår den livskvalitet, de ønsker.


Peter Sivebæk har en lang karriere som leder i både danske og udenlandske virksomheder, og har arbejdet mange år som coach med udvikling af medarbejdere. Han driver til dagligt Kolding Hypnoseklinik, hvor der tilbydes terapi inden for områder som angst, depression, lavt selvværd, spiseforstyrrelse, vægttab, fobier og misbrug.

Publiceret 10 May 2014 09:00