Snart er der bogsalg på biblioteket.

Snart er der bogsalg på biblioteket.

Læsestof:

Bibliotek skyder gang i bogsalg

Det populære bogsalg på Fredericia Bibliotek går i gang den 19. maj

Så er der godt nyt til kommende fri- og feriedage. Nu kan du proppe feriebagagen med gode romaner, spændende faglitteratur eller købe cd'er til gode aftener på terrassen. Eller hvad med billige blade og magasiner til strandkurven?
Bogsalget på Fredericia Bibliotek skydes i gang mandag den 19. maj kl. 8.00, hvor personalet er friske til at lange poser over disken. Du må fylde en hel bærepose for kun 50 kr.
”Vi ajourfører jævnligt vores bogbestand, og nyere udgaver erstatter gamle og slidte udgaver på hylderne. Det hele samler vi sammen i kasser og afholder et par bogsalg om året,” fortæller arrangementskoordinator Jeanette Kjær Christiansen.
Mange vælger at fylde båd, campingvogn eller sommerhus op med indholdet af et par poser. Men ikke alt bliver læst.
”Vi ved, at flere af vores kvikke lånere ligger på lur og straks kaprer de lækre bøger med gode billeder. Vi opdagede, at flere bruger dem til udklipsbøger og laver smukke collager ud af blandt andet vores aflagte kunstbøger,” tilføjer Jeanette Kjær Christiansen.
Bibliotekets personale er på pletten og klar når de morgenfriske dukker op. Bogsalget løber hele ugen og slutter den 24. maj.

Publiceret 10 May 2014 07:00