Premier Leauge kommer til Kolding

DGI står sammen med Nr. Bjært-Strandhuse IF bag den helt særlige mulighed for at møde og blive trænet af profies fra Christian Eriksens klub, Tottenham Hotspur. Det er første gang den gamle engelske klub er i Danmark med sine Academy-trænere, og de lover, at det bliver en uge med fokus på udvikling.

Fodboldskolen fra den 4. – 8. august er ikke kun for lokalområdets børn og unge mellem 10 og 16 år. Alle kan komme med, så længe der er plads. Indtil videre har omkring 50 spillere benytte sig af tilbuddet.

Fodboldskoleleder Palle Uglebjerg fra Nr. Bjært-Strandhuse IF glæder sig til at byde på en helt anden fodboldoplevelse end en almindelig fodboldskole.

”Der er jo mulighed for at få lært lidt mere engelsk samtidig med at teknik og taktik får et løft. Hvis det engelske er svært, så står vores egne ungdomstrænere klar til at oversætte,” lover Palle Uglebjerg.

Fodboldkonsulent fra DGI Sydøstjylland, Peter B. Kristensen, er særdeles tilfreds med den nye mulighed for udveksling af fodboldviden. ”Der kommer fem trænere, som til dagligt står for Tottenshams talentskole, så det er virkelig nogle kapaciteter, vi får til Nr. Bjært-Strandhuse IF.”

Dagen inden fodboldskolens start, søndag den 3. august, er der desuden en hel inspirationsdag for alle fodboldtrænere i DGI. Her kan man suge til sig fra de professionelle engelske trænerer, uanset hvilket niveau og hvilken aldersklasse man træner til hverdag. De meget få ledige pladser på kurset taler deres eget sprog.
Hvis man vil med på fodboldskolen koster det 2.395 kr. Ud over de 30 timers træning er der en også original Eriksen Tottenham trøje til hver, en hummelfodbold og drikkedunk samt sund frokost og frugt. Fodboldskolen
er på banerne omkring Lyshøjhallen, Strandhuse fra kl. 9 – 15 hver dag.
Tilmelding HER . Sidste frist for tilmelding er den 15. juni, men få det gjort nu, så du er sikker på en plads.

Publiceret 11 May 2014 11:00